vineri, 7 mai 2021

Concedii 2021. Tarife reduse la mare prin programul „Litoralul pentru toţi”

 

Românii care merg în staţiunile româneşti de la Marea Neagră în perioada  3 mai-20 iunie se pot caza cu tarife reduse, prin programul „Litoralul pentru toţi”, aflat la a 38-a ediţie, lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

 Potrivit Federaţiei, programul se adresează tuturor turiştilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 3 mai – 20 iunie și 1 septembrie – 15 octombrie, beneficiind astfel de tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon.

Maramureșenii dornici de o vacanță în extrasezon în stațiunile de pe litoralul Mării Negre au la dispoziție oferte atractive.

Cei interesați pot apela la agențiile de turism din Baia Mare sau pot urmări în spațiul virtual, secțiunea Litoralul pentru Toți. În cadrul acestui program se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc. Acestea oferă în cadrul programului pachete turistice de șase nopți de cazare, cu prețuri începând de la 199 lei/persoană/sejur. Litoralul Pentru Toți este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plaja sunt mai libere, dar totuși încălzite de soare, și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopți. Sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

                                                                                                    C.L.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu