joi, 13 mai 2021

Dovada clară a muncii noastre - ANTOLOGIE DE TEXTE. RECENZII DE CĂRȚI - PERSONALITĂȚI ALE LITERATURII CONTEMPORANE. SINCERUS VERBA, VOLUMUL III


Deocamdată, cele trei volume din ANTOLOGIE DE TEXTE. RECENZII DE CĂRȚI - PERSONALITĂȚI ALE LITERATURII CONTEMPORANE. SINCERUS VERBA, ale proiectului nostru literar. Și când zic ,,proiectul nostru literar", am în vedere atât participanții, cât și echipa de coordonare, oameni, locuri, fapte, istorie, literatură de bună calitate, prieteni care-mi este alături. Început în cursul lunii octombrie, acest proiect ,,merge mai departe", sau vorba cuiva drag, ,,Merge tot înainte. Că înainte era mai bine!".

Cu cel de-al patrulea volum, aflat în tipografie, depășim 100 de autori și cărți recenzate, depășim 2000 de pagini tipărite. Asta înseamnă, inclusiv, câteva sute de volume. Proiectul mai cuprinde secțiunile Recenzii reviste literare, Recenzii de volume colective (așa-numitele antologii), secțiunea Interviuri - Interpretul și cântecul său dar și secțiunea In memoriam. Ați aflat date despre fiecare volum, în momentul apariției editoriale. Nu am făcut rabat de la calitate și autenticitate. Autorilor cuprinși în acest proiect li s-a acordat Medalia literară ,,Antologie de texte. Recenzii de cărți - proiect litetar 2020-2021", în semn de recunoștință și apreciere, pentru întreaga activitate literară.
Cu respectul cuvenit, cu maxima noastră apreciere, aducem un mare și din suflet mulțumesc, tuturor celor care au achiesat acestui măreț și amplu proiect literar. Vă asigurăm de stima noastră! Așteptăm vești din tipografie, în legătură cu cel de-al patrulea volum, după care, până spre toamnă ne ,,luăm o mică vacanță", dar vom lucra la proiectele personale. Vă anunțăm fiecare etapă din acest proiect, mulțimindu-vă pentru că ne sunteți alături.
Mulțumim Editurii Mircea cel Bătrân, Băile Olănești, Vîlcea!
Mulțumim editorului Puiu Răducan!
În numele echipei de coordonatori, formată din prof. Gelu Dragoș, poet popular Nelu Danci și subsemnatul, Vasile Bele, vă dorim să aveți sănătate, să aveți putere și muze care să vă inspire. Doamne ajută să fie bine!

VASILE BELE
Chiuzbaia, 10 mai 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu