sâmbătă, 1 mai 2021

Ionel Bogdan: ”Lucrările de reabilitare a DJ 186-Valea Izei, aproape de finalizare”


Lucrările de reabilitare a DJ 186-Valea Izei sunt aproape de finalizare, afirmă Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Drumul, unul important pentru maramureșeni și turiști, ar urma să fie gata la toamnă.

”Lucrările de reabilitare a Drumului Județean 186-Valea Izei avansează în ritmul în care trebuie, iar până la toamnă vom finaliza acest proiect important atât pentru maramureșeni, cât și pentru turiștii care ne vizitează județul.

Și pe tronsonul de drum județean din Bogdan Vodă începem să avem deja rezultatele pe care ni le dorim. După o iarnă grea în care am avut lucrări și la rețeaua de canalizare și am fost nevoiți să oprim toată activitatea, am reușit să reluăm lucrările de reabilitare a drumului.

Dezvoltarea și reabilitarea drumurilor din Maramureș este unul dintre obiectivele mele principale pentru județul nostru, bugetul pentru acest an fiind dovada că investițiile în infrastructură sunt prioritare.

Le mulțumesc cetățenilor pentru toată răbdarea de care dau dovadă în această perioadă în care lucrările de reabilitare a drumurilor județene îngreunează condițiile de circulație”, a spus Ionel Bogdan. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu