joi, 25 august 2022

INVITAŢIE

 


DOMNULE MANAGER,

conf. univ. dr. Remus Grigorescu

 

În perioada 31 august 2022 – 5 septembrie 2022, în orașul Baia Sprie, județul Maramureș, se va  desfășura evenimentul cultural-literar: TABĂRA LITERARĂ ,,OPREȘTE-MĂ, LA TINE, MARAMUREȘ! OPREȘTE-MĂ, ÎN TINE, ANOTIMP!”, ediția 2022 . Programul va fi complex și cuprinde: lansări de  cărți, antologii, reviste.

Una dintre aceste antologii colective– „IMPRESII, GÂNDURI, PĂRERI, CRITICI, URĂRI. TABĂRA LITERARĂ «OPREȘTE-MĂ, LA TINE, MARAMUREȘ! OPREȘTE-MĂ, ÎN TINE, ANOTIMP!», EDIȚIA 2021”, în care doamna  Zenovia Zamfir, are publicat un amplu și minunat material. Ca urmare a colaborări și respectului reciproc, vă invităm să participați la acest eveniment unde vor fi prezenți oameni de cultură din toate zonele țării.

În speranța că veți fi de acord, coordonatorii și organizatorii - Vasile Bele, Gelu Dragoş, Nelu Danci, am gândit că în cadrul manifestărilor să dedicăm un moment instituției pe care o conduceți cu mult profesionalism, doamna Zenovia Zamfir va prezenta lucrările „Mărturii în lumina icoanei Maicii Domnului!'' și „Oameni, Locuri, Istorii''. Biblioteca Județeană „Antim Ivireanu”, Vâlcea a devenit în ultimii ani un important reper cultural, vă felicităm și vă mulțumim pentru frumoasa și rodnica colaborare.

Cu aleasă considerație,

Vasile Bele

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu