duminică, 30 noiembrie 2014

Băsescu din nou câştigător. Oare se va „rupe” PSD-ul?!



Liviu Dragnea  face dezvăluiri din culise: Geoană, Vanghelie şi Hrebenciuc - o frăţie mafiotă!


Preşedintele executiv al PSD a declarat vineri, 28 noiembrie, că Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o "fraţie mafiotă", după ce a fost acuzat la rândul său de Mircea Geoana că face parte dintr-o "fraţie a banului" alături de Victor Viorel  Ponta şi Sebastian Ghiţă.
"Nimeni din partid nu se teme de Marian Vanghelie. El a încercat să facă din acest partid un partid de vagabonzi. Nu merge (...) L-am auzit pe el şi pe Mircea Geoană vorbind despre nu ştiu ce frăţie. Mircea Geoană este în continuare captivul unei frăţii mafiote care-i mai cuprinde pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu. Este frăţia mafiotă din cauza căreia am plecat de la Ministerul de Interne", a spus Liviu Dragnea la Romania TV. El a precizat, în continuare,  că în 2009 "fraţia mafiotă" i-a cerut să facă anumite numiri din calitatea sa de ministru de Interne însă el a refuzat.
"În dimineaţa zilei în care trebuia să depun jurământul, am fost chemat la Mircea Geoană în birou, unde se aflau generalii Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu pentru a-mi impune să fac nişte numiri în pofida tuturor avertizărilor de la instituţiile statului. Era vorba de numiri la UM 0962 şi prim-adjunct la MAI. Eu am refuzat. A fost o discuţie foarte urâtă în care cei doi îi spuneau lui Mircea Geoană că nu acceptă ca înţelegerea lor să nu fie respectată", a declarat Dragnea.
Cert e faptul că în PSD se spală rufele în public şi au ce spăla. De râs, râde un om care mai e la Cotroceni până la sfârşitul anului iar un popor întreg suferă de frig, „griji şi nevoi”, ca pe vremea lui Mircea cel Bătrân în Scrisoarea a III-a...Celălalt Mircea, mai tânăr şi mai şmecher,  e arestat la domiciliu ca să-şi poată serba ziua de naştere alături de familie şi nu  de finii „mondialişti”.

                                                                                  Cristi Somesan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu