sâmbătă, 11 aprilie 2015

Domnia Sa, dr. Nicolae Bud, urează tuturor codrenilor şi chiorenilor, cât şi Maramureşului întreg" HRISTOS A ÎNVIAT !"

O surpriză plăcută am avut în Sâmbăta Mare, 11 aprilie 2015, în jurul amiezii când domnul dr. în ştiinţe inginereşti şi în economie, Nicolae Bud, parlamentar al României în trei legislaturi (1992-1996, 1996-2000, 2008-2012) a venit la familia mea să ne ureze "Hristos a înviat!".
 Mama Ana, la cei 82 de ani, a fost foarte impresionată că un OM de o asemenea anvergură politică şi culturală că a oprit pe la noi în preajma unei asemenea sărbători să le ureze sănătate şi dragoste întru Hristos!
Domnul Nicu Bud, ca de obicei, n-a venit cu mâna goală. A sponsorizat Cercul ecologic "Laleaua pestriţă" Mireşu Mare cu 100 de insigne şi mi-a oferit cu dedicaţie cartea dânsului "România, în căutarea timpului pierdut", carte recentă tipărită la Editura "Maşina de scris" din Bucureşti în care cunoscutul critic literar Alex Ştefănescu scrie pe ultima copertă despre Excelenţa Sa, dl. BUD: "Nimic din ce se petrece în ţara lui nu-i rămâne în afara privirii, străin şi indiferent. Vine cu soluţii pentru ceea ce stagnează sau se împotmoleşte, se bucură discret pentru ceea ce reuşeşte. Când ajunge pe meleaguri îndepărtate ( Coreea, China, Egipt ) caută şi acolo răspunsuri la întrebările neliniştitoare care îl preocupă în legătură cu ţara sa. La care revine mereu. Evocă evenimente sărbătoreşti, figuri de artişti, de intelectuali eminenţi, de locuri mirifice. De altfel, cu aceeaşi discreţie, care este una din componentele personalităţii sale, Nicolae Bud face un permanent schimb de valori între Maramureş şi celelalte zone, din dorinţa mărturisită de a le ţine mereu alături. Şi-a iubit şi îşi iubeşte Maramureşul. Nu în competiţie cu alte zone ale ţării, ci alături de ele,  în întregul numit ROMÂNIA."
                                                              Hristos a înviat!


Îi răspundem şi noi: ADEVĂRAT A ÎNVIAT ! O facem pentru un om drag nouă, o facem pentru un om care a sprijinit multe proiecte importante în această parte a ţării, Dacia Liberă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu