miercuri, 15 aprilie 2015

Evenimente rutiere inregistrate in perioada 10 – 14 aprilie

Pe drumurile publice din judet au fost inregistrate 12 evenimente rutiere in perioada 10 – 14 aprilie, iar in urma producerii acestora trei persoane au decedat si alte 20 au suferit leziuni corporale.

Evenimentele rutiere s-au produs pe raza localitatilor Baia Mare (patru), Baia Sprie, Viseu de Sus, Miresu Mare, Cetatele, Berbesti, Ieud, Arduzel si Petrova si au avut cauze generatoare neacordarea prioritatii, neadaptarea vitezei la conditiile de drum, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea fara permis.

Politistii maramureseni atrag atentia asupra importantei respectarii regimului legal de viteza intrucat viteza excesiva si cea neadaptata la conditiile meteo, de drum sau trafic, reprezinta principalul factor generator al accidentelor rutiere in Romania.

Politistii le recomanda conducatorilor de vehicule sa evite depasirile riscante si sa respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent ca este vorba despre pietoni sau vehicule.

Totodata, ei le reamintesc cetatenilor ca, daca se urca la volan si conduc vehicule desi nu au permis sau se afla sub influenta bauturilor alcoolice, se expun atat pe ei, cat si pe ceilalti participanti la trafic, riscului de a deveni victime ale accidentelor rutiere.


                                                                         Sursa Emm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu