sâmbătă, 28 mai 2016

Cine a fost îngropat în locul lui Condrea?

                     de MARIA DIANA POPESCU
Să dispară, că ne-a stricat toată afacerea! Şi a dispărut artizanul celui mai mare genocid din istoria Sănătăţii româneşti, poate prin acelaşi modus operandi ca Dumitru Tinu sau, nici nu ştim cine a fost înmormîntat în locul lui Condrea, asasinat sau lăsat să plece peste graniţă de criminalii care l-au protejat pînă n-a mai putut sări pîrleazul. De miercuri, 18 mai, pînă în seara presupusului accident, duminică, 22 mai, Condrea nu a mai fost văzut, nu a fost de găsit nicăieri. "Mami, de miercuri, nu am mai ştiut nimic de tati, nu am mai vorbit cu el, a spus fetiţa lui Condrea mamei sale, Laura Georgescu. Carevasăzică, marţi noaptea sau miercuri şi-a pus coda pe spinare şi-a plecat la lunca mare, în ţările calde! Altfel, nu era o aşa mare grabă în transportul sicriului de la I.M.L. la cimitir! Practic, maşina gonea pe străzile Bucureştiului şi, pentru inducerea în eroarea a presei şi opiniei publice, două limuzine identice au făcut cursa I.M.L.-cimitir. O grabă asemănătoare celei cu care au fost şterse probele de la copacul cu pricina. Procurorul general al României a anunţat prejudiciul din scandalul „Hexi Pharma", nu şi lista celor care au primit şpăgile la plicuri, nu şi lista celor implicaţi în genocid. Nominalizaţii de pe lista infractorilor vor fi viitorii şantajabili, folosiţi în secret la alte treburi murdare, în schimbul libertăţii lor. Doar trăim într-o republică a procurorilor, o republică a S.R.I., unde Iohannis este tot mai arogant, iar reprezentanţii Puterii de la Bucureşti şi-au pierdut de tot minţile! Hai să nu-l plîngem pe Condrea! Omul acesta a generat un adevărat genocid în spitalele din ţară! Mafioţii aceştia extrem de periculoşi din sînul Puterii îşi reglează conturile între ei. Dumnezeu să-l ierte pentru că a ales calea mafiei! Noi trebuie să aflăm adevărul din spatele dispariţiei sale. Problema lui Condrea se întoarce pe toate feţele, dar drumurile duc tot la SRI. De ce oare ţine CSAT la secret rapoartele SRI? Nu-i aşa, omul acesta era obligatoriu să dispară împachetat sau nu, asasinat sau nu. El era cheia din motorul unui angrenaj de corupţie care duce unde nici nu ne imaginăm. Martorii sînt problema în acest caz. România are martori de profesie, instruiţi să mintă. Pe camere se vede o maşină neagră în urma femeii-martor, dar această neagă, afirmînd că strada era doar a ei şi a presupusului Condrea. Probabil maşina neagră era o hologramă care se substituia privirii, nu şi tehnoligiei video.
Asasinat sau plecare peste graniţă
Cui foloseşte dispariţia lui Condrea? Lesne de înţeles: membrilor Cosa Nostra, made în România! Criminalilor din spatele lui, care, tot pentru sume astronomice, îi protejau de atîţia ani genocidul. Cînd Condrea urma să meargă în faţa procurorilor pentru a fi pus sub învinuire, protectorii care l-au sprijinit au hotărît să-l elimine, pentru a i se închide gura. Care este teza pe care trebuie să o favorizăm în cazul Condrea? Asasinatul sau plecarea peste graniţă? De sinucidere nu poate fi vorba. Nu cred în sinucidere, pentru că Dan Condrea, potrivit informaţiilor, se ducea să-şi ia fetiţa de la fosta soţie. Greu de crezut că Dan Condrea este cu adevărat mortul din accident, pentru că trupul era complet destructurat, actele fix lîngă maşină, iar, minune, telefonul întreg, suna lîngă cadavru. Moartea lui e o regie de Oscar, la fel ca a lui Dumitru Tinu, Erbaşu, Marta, Florian Anghelescu, sponsorul campaniei lui Băsescu, la fel ca moartea lui Cristian-Gheorghe Pavel, sponsorul campaniei electorale a lui Iohannis. Puteţi afla mai multe detalii despre aceste morţi suspecte şi neelucidate din linkul de mai jos[1]. Un medic nu alege să se sinucidă într-un accident de maşină, pentru că el ştie că exista probabilitatea ca intenţia să nu fie finalizată şi să rămînă infirm. Mai mult decît probabil, dosarul se va închide la ordin, cu menţiunea „sinucidere". Nu excludem nici ipoteza că lui Condrea i s-ar fi regizat plecarea. Poate în locul lui a fost plantat un mort de pe la vreo morgă a spitalelor sau poate a fost ucis un boschetar îmbrăcat în hainele lui Condrea. În speţă, sînt multe necunoscute şi nepotrivite la locul accidentului, luînd în calcul cadavrul complet destructurat, lipsa urmelor de sînge din maşină şi graba, la fel de criminală, cu care au fost ridicate, atît bucăţile din maşina (despre care un martor-femeie, cine ştie ce fel de "martor" plantat era şi ea, spunea că le-a văzut picînd din aer), cît şi "mortul". Maşina nu arăta în halul acela, adică mii şi mii de bucăţele, decît dacă se lovea de asfalt, dacă pica într-o prăpastie. Lovită de un copac, maşina se turteşte, se face ca o armonică. Totul este o făcătură criminală, cu atît mai mult cu cît presupusa maşină nu apare pe camerele de luat vedere din zonă.
Asasinate, nu coinidenţe
Dacă vă amintiţi, înainte de asasinarea lui Dumitru Tinu, acesta a făcut în propriul ziar anunţul că se află în posesia unor documente care vor răsturna toată clasa politică din România. La fel s-a întîmplat cu Erbaşu. Trebuia să dea nişte declaraţii în faţa procurorilor şi cu trei ore înainte a fost asasinat. Că doar nu se arunca de unul singur în propria piscină, unde nu era pic de apă. Avem de-a face cu asasinate identice, nu cu nişte coincidenţe. Avem de-a face cu nişte criminali cinici şi mă refer la cei care îi asigurau spatele lui Condrea - mafiotul de serviciu - pentru care n-a contat viaţa a zeci de mii de români. Tot felul de pricepuţi vin cu ipoteza sinuciderii. Cine susţine o astfel de ipoteză ne ia drept fraieri sau naivi, ca de fiecare dată. Mafioţii din sînul Puterii au transformat vieţile românilor în sume uriaşe de bani, pe care le-au ascuns în paradisurile fiscale. Criminalilor implicaţi în reţeaua „HexiPharma" li s-a luat o piatră de pe inimă. Audierea lui Condrea ar fi scos la iveală secrete dătătoare de fiori dintr-o reţea bine organizată, unde se vehiculau sume astronomice. Vorbim de un criminal, care cu bună ştiinţă, din iubire de bani şi putere, a vîndut ani de zile produse contrafăcute, (unii spun că „Hexi Pharma" producea şi droguri de mare risc), condamnînd la moarte, cu sînge rece, zeci de mii de cetăţeni internaţi în spitalele din ţară. Pacienţii rămaşi în viaţă îndură şi acum ororile şi tratamentele costisitoare, ca să scape de infecţiile contractate.
Sistemul de lupă împotriva corupţiei este cangrenat
Din partea lui Iohannis, sfidare la cel mai înalt nivel! Nu face nimic altceva decît să jignească funcţia pe care o ocupă. Iese în faţă cu nişte cîrpeli. Cîrpeli şi atît! În scandalul dezinfectanţilor a dat o tentă de muşamalizare, prin cunoscutele-i vorbe de duh: „în momentul în care primim informări, se consideră că sîntem informaţi". Bravo, domnule, o constatare pur filosofică! Un individ precum Condrea, care derula 12 mii de contracte cu trei sute de instituţii ale statului, un penal din cauza căruia s-a murit pe capete în spitale, un penal care reprezenta o chestiune de siguranţă naţională a fost lăsat liber pînă la audiere. Sănătatea este o problemă de siguranţă naţională care ţine de C.S.A.T. Ce-a făcut Iohannis ca preşedinte al instituţiei? Nimic. În puţinul timp pe care l-a stat în ţară de cînd e preşedinte a tăcut sau a scris impresii pe feisbuc, în rest, a fost plecat peste graniţă, în excursii fără finalitate sau în concedii de refacere după excursii. Uneori, forţat de împrejurări şi doar împins de la spate, a ieşit cu discursuri sterile şi controversate. Oare să nu ştie acest şef de stat că întreg sistemul de lupă împotriva coruptei este cangrenat?
„Mai mult, Klaus Iohannis pare să fi ascuns adevărul"
Jurnalistul Ion Cristoiu spune că „moartea lui Dan Condrea este o moarte care convine celor care s-au străduit să înăbuşe scandalul: DNA-ului, SRI-ului, Preşedintelui Iohannis, Parchetului General şi, evident, celor pentru care Dan Condrea a fost o puşculiţă." Nu o puşculiţă, ci un fluviu de bani care erau colectaţi de atîţea ani în buzunarele mafioţilor de stat. „Mai mult, Klaus Iohannis pare să fi ascuns adevărul, Parchetul General a lăsat cât a putut de mult ancheta în rem, Dan Condrea n-a fost pus sub urmărire penală, D.N.A. nu a deschis un dosar de corupţie, iar moartea lui Dan Condrea înseamnă moartea oricărei tentative de a afla aspectele de Corupţie ale afacerii. S.R.I. a stârnit cele mai mari suspiciuni prin refuzul de a desecretiza informările, prin raportul fără date precise, înaintat Comisiei de Control al S.R.I., prin prestaţia slugarnică faţă de S.R.I. a Comisiei, în frunte cu Georgian Pop", scrie jurnalistul Ion Cristoiu. Aşadar, dormiţi liniştiţi! S.R.I. şi D.N.A. lucrează cu atenţie! Cu alte cuvinte, dezinfectanţii, medicamentele, vaccinurile, alimentele şi criminalii de serviciu au liber să ucidă în continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu