miercuri, 22 noiembrie 2017

Patriarhul rus Kirill: „Trebuie să fii orb ca să nu vezi apropierea unor momente teribile ale istoriei, despre care vorbea în Apocalipsa sa Ioan Evanghelistul”

 

Patriarhul Kirill al Rusiei a chemat biserica, artiştii, oamenii de cultură si de stiintă, sa nu "deruteze oamenii", deoarece lumea se apropie de "o perioada critică a dezvoltarii civilizatiei", informeaza unimedia.info.
  "Se vede cu ochiul liber. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi apropierea unor momente teribile ale istoriei, despre care vorbea in Apocalipsa sa Ioan Evanghelistul", a spus intr-un mesaj Partiarhul Rusiei
 "Astazi păcatul nu este doar evident... Astazi păcatul este înfatisat in cel mai ademenitor mod- prin cinematograf, prin teatru...Si arta, care trebuie sa culturalizeze personalitatea omului, sa o îmbogateasca, sa o inalte spre Cer, devine o greutate, care nu permite omului sa isi ia zborul", a spus patriarhul dupa liturghia de luni, 20 noiembrie 2017.
Preasfintia sa a spus ca are in vedere anume acea arta, care in ultimul timp şi-a declarat "un oarecare rol special, anumite drepturi de a aduce poporului ispita si păcatul, de a întoarce oamenii de pe calea dreaptă". Sursa HotNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu