miercuri, 22 noiembrie 2023

A șasea zi de protest spontan privind eliminarea inechităților salariale la AJOFM Maramureș

 


Membri de sindicat al Sindicatului Național al salariaților din instituțiile Ministerului Muncii SNSIMM și salariații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș entitate cu personalitate juridica la nivel județean, aflată în subordinea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, a continuat și a șasea zi protestul (greva de avertisment) azi 22 noiembrie între orele 08:00 și 10.00, cu susținerea expresă a acelorași revendicări rămase nesoluționate, cu accent în continuare pe eliminarea inechităților salariale din aceeași familie ocupațională ,, Administrație”.

”Decizia trebuie să reprezinte un act de reglementare de pus în aplicare, astfel încât să se asigure o restabilire temporară a echilibrului în sectorul bugetar până la momentul aplicării noii legi a salarizării unitare.

Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerințelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse.

Cerem următoarele:

Tratament echitabil: Cerem respect și tratament echitabil din partea factorilor decizionali. Nu suntem dispuși să acceptăm discriminare.

Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.

– acordarea drepturile salariale câștigate în instanță prin sentințe definitive și neacordate, eșalonate pe o perioadă de 5 ani!

Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.

Personal adecvat: Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.

Solicităm sprijinul publicului și a colegilor noștri din diverse sectoare. Uniți în voce și acțiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie”, spun membri de sindicat AJOFM Maramureș din ,,Sindicatul Național al salariaților din Instituțiile Ministerului Muncii și ceilalți funcționari publici ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș.

Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu