vineri, 22 august 2014

Lucrări de reabilitare pe DN1C în Seini

Lucrările de reabilitare  pe DN1C pe raza oraşului Seini, vor demara  în cursul zilei de luni, 25 august 2014. Asigurările vin din partea reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri  Cluj.         Urmare a discuţiilor purtate săptămâna trecută între prefectul judeţului Maramureş Anton Rohian şi directorul DRDP Cluj, ing. Eugen Cecan în legătura cu  problemele  privind finalizarea lucrărilor  de reabilitare pe DN1C  în Seini, joi, 21 august 2014, s-a deplasat la faţa locului o comisie,  pentru a analiza situaţia existentă.
            Din aceasta comisie au facut parte prefectul Anton Rohian, şeful Departamentului întreţinere din cadrul DRDP Cluj, ing. Vasile Sabău, autoritaţi locale din oraşul Seini, precum şi reprezetanţii celor două firme care asigură proiectarea şi execuţia lucrărilor. Principalele lucrări care vor fi demarate de săptămâna viitoare, vizează reproiectarea zonelor unde nu există scurgerea apelor pluviale. De asemenea, au fost luate măsuri de mobilizare a forţei de muncă pentru efectuarea racordurilor la străzile adiacente DN 1C şi pentru acoperirea  acceselor de la casele particulare.
            In acest sens, reprezentantii DRDP Cluj se întalnesc vineri, 22 august 2014 cu  noii prestatori, pentru a stabilii planul de acţiune, astfel încăt, de luni, 25 august 2014, să înceapă lucrările menţionate. Termenul de finalizare a acestora este de o lună de zile.



                                         Instituţia Prefectului judeţul Maramureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu