sâmbătă, 13 decembrie 2014

Predicţii numerologice pentru 2015: Află ce schimbări aduce noul an în viaţa ta!

Anul 2015 este reprezentat de cifra 8 in numerologie. Cifra 8 este asociata banilor si carierei, puterii si adevarului. Cu toate acestea, in esenta, cifra 8 inseamna echilibru.
Lipsa echilibrului in viata poate duce la reale dezamagiri si esecuri, motiv pentru care fiecare dintre noi trebuie sa invete sa-si invinga temerile si sa lupte pentru propriile idealuri. Exista numeroase discrepante intre oameni, societati, clase sociale sau nivele de dezvoltare. Intreaga omenire este construita in jurul acestor brese enorme, insa nimic nu poate ramane in aceeasi forma sau stare.
Cum readucem echilibrul in viata noastra
2015 aduce foarte multe schimbari, ne ofera posibilitatea sa inclinam balanta in favoarea noastra si ne va ajuta sa luam deciziile cele mai bune. Fiind reprezentat de cifra 8, anul 2015 va aduce schimbari semnificative si in zona banilor. Acest lucru nu inseamna ca orice persoana se va imbogati considerabil fata de anul trecut, ci vor exista reale oportunitati de afirmare sau de crestere a veniturilor.
Cifra 8 aduce echilibru si la alte nivele, numeroase persoane vor avea curajul sa isi ceara drepturile, sa se exprime liber sau sa-si confrunte anumite temeri. La nivel global, se va observa o incercare de a face mai mult bine si o crestere considerabila a tolerantei. Daca consideri ca trebuie sa schimbi ceva la propria persoana, 2015 este anul potrivit pentru a face acest lucru. Energiile acestuia te vor ajuta sa vezi orice situatie mult mai clar, sa iei deciziile corecte sau sa evoluezi in cariera.
Anul personal si schimbarile pe care ti le aduce 2015
Pentru a-ti afla numarul personal, trebuie sa aduni toate cifrele corespunzatoare zilei, lunii si anului tau de nastere, iar apoi reduci suma obtinuta la o singura cifra. Numarul obtinut se aduna cu 8, cifra anului 2015 ( si in cazul acesta suma obtinuta se reduce la o singura cifra).
De exemplu: presupunand ca te-ai nascut pe 28 mai 1987, procedezi astfel: 2+8+0+5+1+9+8+7=40, 4+0=4. Am obtinut asadar cifra 4, pe care o adunam cu 8: 4+8=12 (anul personal este cuprins intre cifrele 1 si 9, iar in cazul de fata se face inca o adunare, pentru a reduce suma la o singura cifra): 1+2=3. In acest exemplu, anul personal este 3.
Anul personal 1
2015 iti da un surplus de vigoare, este favorabil unor noi inceputuri si initierii de noi si ambitioase planuri. Esti sigura pe tine, poti prelua cu usurinta controlul asupra vietii tale si iti imbunatatesti toate aspectele existentei. Este important sa iti mentii o atitudine pozitiva si sa-ti urmezi chiar si cele mai indraznete vise.
Anul personal 2
2015 este un an ceva mai lent pentru tine, dar vei avea parte de stabilitate. Esti capabila sa-ti duci toate planurile la indeplinire, pas cu pas, sa gandesti noi strategii sau sa faci cateva schimbari la tine. Vei intra si in cateva conflicte cu cei din jur, insa problemele nu se vor accentua, iar tu iti vei putea urmari in continuare obiectivele.
Anul personal 3
2015 aduce mai multa forta si originalitate in cazul tau. Esti mult mai optimista, reusesti sa te impui in fata multor persoane si iti faci foarte multi prieteni noi. Devii mai sociabila, iti concentrezi intreaga atentie asupra carierei, dar nu scapi din vedere nici planul personal. Ai capacitatea sa atragi foarte multe schimbari pozitive in viata ta.
Anul personal 4
Muncesti foarte mult in 2015, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. Totusi, daca pui prea multa pasiune sau nu esti atenta la detalii, risti sa cazi prada dezamagirii. Ai grija cu ce persoane interactionezi si nu te abate din drumul tau. Nu renunta la proiectele ambitioase si nu lasa oportunitatile sa treaca pe langa tine.
Anul personal 5
Anul 2015 este marcat de numeroase schimbari in cazul tau. Nu-ti fie teama sa-ti incerci norocul in anumite situatii, vei avea posibilitatea sa avansezi in cariera sau sa te implici intr-o relatie noua. Totul va decurge de la sine in cele mai multe situatii. Vei avea o dispozitie buna, exista posibilitatea sa te muti intr-o alta locuinta sau sa fii mai aproape de obiectivele tale.
Anul personal 6
In acest an iti asumi foarte multe responsabilitati, dar in acelasi timp vei fi mai ordonata si mai atenta la detalii. Este un an promitator din foarte multe puncte de vedere, ai sansa sa evoluezi in cariera, sa castigi mai multi bani, sa te muti intr-o casa noua sau sa te indragostesti!
Anul personal 7
2015 va fi un an ceva mai linistit pentru tine, vei simti nevoia sa meditezi, sa te cunosti mai bine, sa iti gasesti linistea sau sa te indepartezi de anumite persoane, in special de cele care au o influenta negativa asupra ta. Poti rezolva probleme mai vechi, sa cladesti noi prietenii sau sa evoluezi in cariera. Banii nu vor fi o problema pentru tine.
Anul personal 8
Anul 2015 iti va aduce foarte mult succes in afaceri. Desi nu ai un spirit intreprinzator, vei avea numeroase oportunitati de afirmare. Este o perioada in care trebuie puse in aplicare foarte multe planuri, iar colaborarile de orice fel sunt benefice. Esti foarte motivata si ambitioasa si din acest motiv vei reusi sa-ti atingi toate scopurile.
Anul personal 9
Este un an foarte important pentru tine, poate duce la finalizarea unor proiecte importante sau la rezolvarea unor probleme vechi. Vei fi inconjurata de persoane care vor avea o influenta pozitiva asupra ta si vei reusi sa te faci remarcata in foarte multe situatii. Totodata, este cazul sa abandonezi tot ce nu iti este de folos.


                                                                                               C.L. Lucăceşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu