miercuri, 31 decembrie 2014

Şedinţă festivă la sfârşit de an la Consiliul Local Baia Mare

                               Foto Cristi DONCA
 Marţi, 30 decembrie 2014, ora 13,oo în Sala „Europa” a avut loc ultima şedinţă din acest an a Consiliului local Baia Mare. Am participat pentru prima dată la un astfel de eveniment, alături de şeful meu, scriitorul Ioan Romeo Roşiianu şi nu mi-a părut rău. Domnul primar Cătălin Cherecheş  i-a avut invitaţi pe prefectul judeţului, „voievodul” Anton Rohian, pe preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, av. Zamfir Flore Ciceu şi pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea şi mass media locală.
        Fiind o şedinţă festivă, domnul primar Cherecheş a mulţumit colaboratorilor şi a arătat împlinirile C.L. din aces an, dar a spus că este nemulţumit de starea în care se află Gara şi Autogara din Baia Mare, poartă de intrare în municipiu, loc care nu face cinste băimărenilor şi va interveni pe viitor.
       Au luat cuvântul: Anton Rohian, Zamfir Flore Ciceu, Gabriel Zetea, Istvan Jozsef Ludecher, viceprimarul orasului, care îndrăgostit de microfon şi limba română de abia a fost oprit de aplauzele ostentative ale lui Ioan Romeo Roşiianu de la eMaramures din discurs, Laura Ghinea şi dr. Teodor Ardelean, ultimul a vorbit circa 23 minute despre...dânsul, Biblioteca Judeţeană şi bineînţeles despre activitatea Primăriei Baia Mare, printre picături.
      Domnul dr. Cătălin Cherecheş a arătat că îşi doreşte ca abordarea din partea instituţiei pe care o conduce să fie axată în 2015 pe problemele cetăţenilor întru dezvoltarea municipiului, capitală de Maramureş. De asemenea a precizat că proiectele viitoare implementate în Baia Mare vor fi pe mai multe paliere: educaţie, sport, cultură, siguranţa cetăţenilor şi tineret.
        La final, dl. Dan Bucă a oferit mass-mediei un cadou simbolic ( cană, pixuri, calendar) în semn de respect pentru obiectivitatea şi strădania ziariştilor în a reliefa activitatea Consiliului Local  condus cu pricepere de către tânărul primar Cătălin Cherecheş. La mulţi ani tuturor!



                                                                                        Gelu Dragoş 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu