joi, 27 octombrie 2016

"Tehnocrații" vor să dea CEC Bank-ul pe mâna familiei Rothschild!

Familia Rothschild este considerată ca fiind una dintre cele mai influente de pe planetă. Doar pronunțând numele “Rothschild”  veţi deschide orice conversaţie până la o lume de avere și putere. Ziarul Național vine cu o dezvăluire interesantă: „Familia Rothschild atacă CEC Bank!”
Jurnalistul Cătălin Tache susține într-un editorial că „una dintre prioritatile actualului ministru al Finantelor, Anca Dragu pare sa fie schimbarea cat mai urgenta a intregii conduceri a CEC Bank” și că „in spatele celor care au pus ochii pe aceasta banca romaneasca s-ar afla membri de vaza ai celebrului imperiu bancar Rothschild, (…) care de secole intregi domina segmentul bancar din o buna parte a lumii. Si ca primii pasi pe acest drum al operatiunii de „invaluire” a bancii au si fost facuti, prin desemnarea de catre Ministerul Finantelor a firmei care urmeaza sa-i recruteze pe cei noua noi membri care vor conduce incepand de la anul CEC-ul, si anume: SC Transeach International din Voluntari.
Cei de la firma din Voluntari l-au pus in fruntea listei pe un cetatean strain. Este vorba de Arielle Malard de Rothschild, fondator al diviziei de Piete Emergente a Bancii de Investitii Rothschild&CIE si presedinte al Consiliului de Administratie al CARE France. Si care a devenit astfel, recrutat de la Voluntari, administrator in Consiliul de Administratie de la SC Electrica SA.
Desigur ca nimeni nu ar putea baga mana in foc ca si pentru noile companii de stat carora ministerele Finantelor si Economiei, conduse de Anca Dragu si Vlad Grigorescu au ales aceeasi firma de recrutare, cei de aici nu vor propune din nou liste tot cu straini, in special francezi, dintre care unii ar putea purta direct numele Rostchild sau ar putea fi conectati, sub diverse forme, la cel mai mare imperiul Rothschild, unul care face afaceri in toate colturile lumii, fiind printre primii jucatori pe piata bancara internationala. Insa din informatiile intrate in posesia noastra, multi din actualii conducatori romani ai CEC Bank deja s-au resemnat ca vor trebuie sa predea fraiele managementului unei conduceri corporative despre care exista inca de pe acum suspiciuni privind legaturile „invizibile” existente cu unii dintre cei mai puternici bancheri ai lumii din toate timpurile”, scrie ziarul National.
Autor: Alexandra Cruceru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu