sâmbătă, 31 decembrie 2016

Asasinat la nivel înalt în Brazilia !

Ambasadorul Greciei în Brazilia, Kyriakos Amiridis, a fost asasinat luni la periferia orașului Rio de Janeiro de către amantul soției sale, un polițist militar, în cadrul unei "crime pasionale" planificate de soția sa, a afirmat vineri poliția locală, transmite AFP.

Françoise de Souza Oliveira, soția de origine braziliană, 40 de ani, și Sergio Gomes Moreira, amantul său în vârstă de 29 de ani, au fost arestați pentru uciderea ambasadorului, 59 de ani, a precizat comisarul Evaristo Ponte, în cursul unei conferințe de presă.

Operațiunile poliției l-au vizat, de asemenea, pe Eduardo Moreira de Melo, 24 de ani, un văr al amantului.
Această afacere incredibilă a izbucnit la lumina zilei când soția ambasadorului a semnalat dispariția acestuia, miercuri, în timp ce perechea petrecea câteva zile de vacanță în reședința lor de la Nova Iguaçu, în cartierul Fluminense, la nord de Rio de Janeiro, împreună cu fetița lor de zece ani.

Declarațiile soției au apărut repede ca fiind ciudate și această versiune a fost mai mult pusă sub semnul întrebării de anchetatori când corpul "total carbonizat" al ambasadorului a fost găsit joi în mașina cu care a părăsit domiciliul.

Potrivit polițiștilor brazilieni, diplomatul s-a apărat înainte de a fi împușcat cu o armă identificată ca aparținând ambasadei.

Anchetatorii au mai aflat că soția și amantul ei au planificat această crimă împreună cu "o persoană de încredere" a celor doi, vărul amantului. Françoise de Souza Oliveira i-ar fi promis acestuia suma de 80.000 de reali (circa 24.000 de dolari) pentru ajutorul oferit.

    AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza, editor online: Evelin Ceciu)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu