luni, 26 decembrie 2016

Pericolul homosexualităţii

Mulţi se consideră moderni şi toleranţi afirmând că nu prea îi interesează ce fac semenii lor în spaţiul intim sau între cei patru pereţi de care se bucură un cuplu.
Aparent şi demn de mileniul III , aşa ar fi , dar în zlele noastre ca niciodată, aşa zisele drepturi ale minorităţilor sexuale sunt manifestate şi expuse agresiv. Majoritatea heterosexuală nu are nevoie şi nici nu atacă subiectul procreerii umane altfel decît se cade şi se exprimă prin normele milenare de moralitate.
O fi existând vre-o mutaţie genetică în comportamentul acestor indivizi ce aparent fac parte din specia umană? (trebuie reperată), dar pretenţiile lor pun în real pericol conceptul de perpetuare a specie umane. Existenţa acestui viciu sau plăcere de a realiza orgasmul cu orice preţ în pofida scopului biologic al organelor sexuale ameninţă neostoit existenţa specie umane. Ocuparea de către astfel de indivizi a unor poziţii sociale foarte importante le oferă grupuscului homosexual facilităţi deosebite în obţinerea drepturilor de manifestare şi chiar ocrotite de legi în anumite ţări.
Dacă provenienţa veniturilor a averilor trebuiesc declarate şi în funcţie de concordanţă a veniturilor cu cheltuielile sunt menţinuţi sau eliminaţi din funcţii anumiţi indivizi, atunci cred eu, că şi orientarea sexuală trebuie la fel menţionată iar acţiunile acestora în favoarea acestei orientări nocive perpetuării specie umane să fie penalizate.
Căsătoriile homosexuale determină proteste de anvergură ce pot degenera în acţiuni extreme. Apoi pretenţia de a înfia urmaşi a cuplurilor heterosexuale care din varii motive sunt în sarcina societăţii este şi mai periculoasă deoarece minorul care este crescut în mediul acesta nu poate aprecia şi tinde la o familie care să-I ofere urmaşi.
Apoi este strigător la cer , închirierea uterului unei femei pentru a purta embrionul modificat genetic al celor doi indivizi care ,vezi Doamne, au un parteneriat civil cu aceleaşi drepturi conferite de actul legic al familiei CĂSĂTORIA.
Premisa creată de unele ţări în care homosexualii au ajuns la decizia naţională prin care şi-au acoperit cu forţa legii acest drept împotriva naturii, nu trebuie să constituie un exemplu pentru alte ţări cu un nivel economic mai scăzut. Europeana Verde nu putea avea astfel de principii care să denaturize scopul final al Naturii , cel de a fi civilizată de OM.
Penetrarea la vârf chiar şi-n Parlamentul European a acestor indivizi pun în pericol distrugerii ideii de UNITATE EUROPEANĂ . Imitaţia sau acceptarea întregului pachet de vicii şi denaturări ale societăţii occidentale nu este obligatorie.
Fenomenele sociale datorate scăpării de sub control al anumitor indivizi a generat minoritatea celor care se droghează, a celor care voit, în numele unor precepte anacronice generează terorismul. Cheltuielile sociale pentru recuperarea drogaţilor este imensă.
Cheltuielile societăţii pentru anihilarea terorismului sunt de ordinal sutelor de miliarde de euro sau dolari, bani care ar putea fi orientaţi spre cercetareîn folosul progresului omenirii şi de ce nu al Universului.
Din nefericire cei de la care aşteptăm poziţii ferme şi măsuri benefice sunt într-o letargie. Mai mult amână deciziile sau le scaldă uitând maladiv sau diabolic de sarcina imensă pe care au agreat-o atunci când au acceptat favorurile de conducători.
Trezirea maselor nu este dificilă ,iar tumultul a sute de mii de oameni nemulţumiţi sau ofensaţi nu poate fi oprit nici cu tunuri cu apă, nici cu lacrimogene şi nici chiar cu gloanţe la început de cauciuc. Aşadar expunerea şi promovarea valorilor antiumane, chiar dacă ele folosesc efemer politicului nu sunt de viitor iar cei care se erijează în apărători ai minorităţilor sexuale fără a face parte din ele trebuie să se gîndească la salvarea lor, nu la uciderea lor în masă acestora, conform precedentului biblic.


                                                                                            Vasile TIVADAR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu