duminică, 28 mai 2017

Iuliana Dăncuș are planuri mari în noul mandat de manager al Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”

În cursul zilei de vineri, 26 mai 2017, noul contract de management al Iulianei Dăncuș, directorul Ansamblului Național ”Transilvania” a fost semnat de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. Managerul Iuliana Dăncuș a arătat că își dorește ca Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” să participe la cel puțin două concursuri internaționale de dans folcloric, de unde să revină în Maramureș cu premii onorante.
”Instituția noastră își dorește să continue buna colaborare cu instituția Consiliului Județean Maramureș și îi mulțumesc președintelui Gabriel Zetea pentru întreg sprijinul acordat de-a lungul timpului. Toate proiectele începute de Ansamblul Folcloric Național Transilvania vor fi continuate și urmează să le dăm un plus valoare în perioada următoare.
Există, de asemenea, multe alte proiecte pe care ne dorim să le promovăm, unul dintre acestea fiind de evidențiere a obiceiurilor tradiționale din viața maramureșenilor care locuiesc în cele patru zone folclorice ale județului. Îmi doresc să cred, de asemenea, că vom avea o sală de spectacole optimă, o necesitate pentru întreaga comunitate. În acest scop, Ansamblul Folcloric Transilvania este dispus să intre într-un parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, să facem o echipă al cărei principal scop să fie reabilitarea Casei Tineretului și utilizarea acestei clădiri la capacitate maximă”, a declarat directorul Ansamblului Național Transilvania, Iuliana  Dăncuș.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea i-a urat mult succes managerului Ansamblului Folcloric Transilvania, în acest nou mandat, dorindu-i să dezvolte proiecte care să aducă, în continuare, prestigiu Maramureșului. ”Apreciem întreaga activitate și implicare a Ansamblului Folcloric Național Transilvania în promovarea județului și profesionismul arătat la ultimul eveniment de anvergură derulat de Consiliul Județean, respectiv ”Zilele Maramureșului”. Ansamblul Transilvania s-a dovedit a fi un partener corect și implicat în tot acest timp, iar managerului Iuliana Dăncuș a răspuns prompt și pozitiv tuturor proiectelor de promovare ale Maramureșului. Apreciez atât calitatea managementului dezvoltat aici, cât și profesionalismul tuturor angajaților și colaboratorilor pe care îi are Ansamblul Folcloric Național Transilvania. Le doresc tuturor un nou mandat încunat de succes”, a precizat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.


                                                                                              CJ MM

Un comentariu:

  1. Institutia este provizoriu gazduita - nu are sediu... Ce scena viseaza ?

    RăspundețiȘtergere