miercuri, 31 mai 2017

Jurnalistul şi omul de televiziune Gheorghe Dinu a plecat dintre noi

Jurnalist, cadru universitar la Centrul Universitar Nord din cadrul Universităţii Tehnice Cluj Napoca, om de televiziune maramureşean, Gheorghe Dinu a trecut în nefiinţă, după o luptă crâncenă cu boala.
Profesionist incontestabil, om minunat, sensibil, talentat, Gheorghe Dinu a contribuit pe deplin la începuturile carierei în presă a generaţii de studenţi.
A fost corespondent special la Antena 1 Bucureşti, director artistic la Televiziunile „Orizont TV” Baia Mare, AXA TV Baia Mare, „Alpha TV” Baia Mare. Realizează filmul monografic al municipiului Baia Mare „Călător prin praful uitării” (regizor şi director de imagine). Este nominalizat la Premiile Clubului Român de Presă, Secţiunea „Jurnalism Cultural” pentru filmul documentar „Justinian”, nominalizat de asemenea la Festivalul Naţional al Filmului de Mediu pentru reportajul „Plumb”, Paris, Franţa. Realizează peste 100 de reportaje şi filme de scurt metraj din zona artei şi culturii.
Activează în U.A.P.R. Filiala Baia Mare cu expoziţii personale de pictură digitală, de fotografie, obţine nenumărate distincţii şi premii, precum şi Diplome de Excelenţă.
Drum bun, Profesore!
Condoleanţe familiei.


                                                          Graiul Maramureşului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu