sâmbătă, 23 mai 2015

Vine vara și cu ea, mult așteptata Vacanță Mare !

Tabăra de culoare, tradiție și voie bună este vacanța ideală pentru copii și concediul perfect pentru Dvs. "De ce?" Probabil vă întrebați.
Iată câteva dintre argumente: Turul mic al Maramureșului, drumețiile montane, urcările cu telescaunul, atelierele de confecționat zgârdane maramureșene, focul de tabără, mâncarea bună sau facilitățile complexului hotelier. Tot pachetul este conceput pentru a ridica ștachea taberelor școlare și a vă oferi o adevărată experiență la care cu siguranță vă veți raporta în viitor.
Care credeți că este noutatea?!
Ei bine, am DUBLAT comisionul!
Iată beneficiile actualizate pe care le oferim cadrelor didactice implicate:
- 100 lei comision cu titlu de diurnă pentru fiecare copil înscris în tabără ( adică dacă veți constitui un grup de 25 de copii, veți avea un buget de 2500 ron pe care îl veți administra după cum doriți).
- la fiecare 10 copii, un cadru didactic beneficiază de GRATUITATEA programului;
- facilitățile unui concediu de 3 stele cu acces nelimitat la SPA, Jacuzzi, Fitness, Solar etc timp de o săptămână, NELIMITAT.
Impresiile anului trecut sunt dintre cele mai frumoase, așa explicându-se dorința copiilor de a repeta experiența și în acest an.
Imaginile atașate, meniul si programul taberei vorbesc de la sine.
Raportul calitate/preț al taberei noastre este de departe cel mai bun din tot ce există în acest moment la noi în țară. Așa cum este firesc, pentru fiecare activitate din program este angrenat un personal calificat, de incredere și prietenos.
 Din dorința de a nu vă ocupa timpul cu texte interminabile, noi sperăm că am reușit să vă captăm atenția și dorim să vă invităm să consultați oferta completă pentru copiii participanți, condițiile de participare, meniul taberei și programul pe pagina noastră oficială https://taberelediscovery.wordpress.com/. Nu ezitați să ne contactați pentru a verifica disponibitatea seriilor.
De asemenea, echipa noastră vă va pune la dispoziție întregul set de documente pentru avizarea taberei la ISJ.
Vă așteptăm cu drag și încântare să descoperim împreună țara de basm a Maramureșului.


Echipa Taberele Discovery

0740161590

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu