vineri, 23 martie 2012

Cristi Balaj suspectat că face parte din „cooperativa” arbitrajului românesc!


Cristi Balaj este suspectat de Porumboiu şi Gigi Becali că face jocurile pentru CFR Cluj Napoca ca să poată lua un nou titlu!
   Adrian Porumboiu, patronul formatiei FC Vaslui, a ieşit la rampa cu dezvăluiri incendiare despre scandalul din arbitraj.
  
Porumboiu susţine că preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Crăciunescu, avea aceeaşi părere despre arbitri atunci când era conducator la Chindia Târgovişte, fiind chiar mai vehement.
"El, când era la echipa din Târgovişte, facea mai rău ca mine, atunci când vorbeam la telefon. Şi culmea, îmi zicea tot de arbitri aştia trei, că iau bani de la CFR Cluj Napoca. Acum mă trimite pe mine la DNA să declar. Păi să te duci, bă, tu la DNA, că eşti şeful arbitrilor şi îmi spuneai că aştia sunt bişniţari!
Dar nu vreau să meargă la DNA, ci doar să îi scoată din fotbal. Dar văd că îi foloseşte, îi trimite unde trebuie şi rezultatele sunt astea care sunt", a spus Adrian Porumboiu la GSpTV.
    Patronul celor de la FC Vaslui se referă la "centralii" Istvan Kovacs, Cristi Balaj şi Ovidiu Haţegan, despre care insinuează că sunt plătiţi de CFR Cluj Napoca şi că fac jocurile acestei echipe.
Crăciunescu ştia că ei sunt în solda CFR-ului. Cum naiba au fost delegaţi Kovacs la Dinamo, Haţegan la Rapid şi Balaj la Steaua? - Adrian Porumboiu.
  Supărat pe arbitrajul din meciul cu FC Brasov, pierdut de Vaslui cu scorul de 0-1, Porumboiu a anunţat din nou că se gândeşte la retragerea din fotbal.
   La fel de urât a vorbit despre cei trei arbitri - ecuson FIFA şi patronul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali care pur şi simplu l-a desfiinţat pe arbitrul băimărean. Acesta i-a imputat faptul că golul înscris de Ilieş de la Târgu Mureş a fost dat după ce în prealabil a fost un fault la jucătorii stelişti plus că nu a acordat la ultima fază de atac a Stelei un 11m clar ca lumina zilei. Acum mai mulţi conducători, printre care şi cei de la Dinamo cer arbitri străini, un fapt care ar afecta bunul mers al arbitrajului românesc. Dar parcă le pasă acestor patroni de cluburi care cred că dacă au bani pot să facă şi să zică tot ce doresc ei! Inclusiv despre nişte arbitri de bună credinţă şi valoroşi cum cred eu că este băimăreanul nostru Cristi Balaj! Până una-alta este totuşi numărul 1 în România?! Vi se pare normal să "ştergeţi" cu el ca şi cu mopul?! Alo! Federaţia şi Liga Profesionistă de fotbal se aude?!

                                                                                         Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu