marți, 27 martie 2012

Declaraţie de presă


Conducerea judeţeană a PSD este incapabilă de a purta negocieri în cadrul USL


Îmi exprim regretul pentru incapacitatea conducerii judeţene a PSD de a negocia în folosul tuturor membrilor de partid şi al tuturor liderilor pe care organizaţia îi are, nu doar în folosul unora dintre ei sau ţinând cont de dorinţele şi veleităţile celor care se află în poziţia de negociere. Ca întotdeauna, aceştia înteleg să se comporte după principiul „cine împarte parte îşi face” şi nu sunt capabili să vadă scopul acestei alianţe şi să negocieze în folosul acesteia pentru a maximiza rezultatele în alegerile locale şi generale. Cu membri nemulţumiţi, organizaţii nemulţumite, fără viziune şi cu aceiaşi oameni împinşi în faţă pe liste, care nu au făcut nimic în ultimii 4 ani pentru partid, pentru imaginea partidului, pentru creşterea PSD-ului în judeţ, ci doar s-au „îmbuibat” din funcţiile pe care partidul le-a oferit, în nici un caz nu vom avea rezultate mai bune şi în nici un caz starea de spirit din organizaţie nu va fi una calmă şi plină de optimism  în ceea ce priveşte încrederea reciprocă şi şansele pe care le avem. Doar „căţăraţi pe valul USL” nu ajunge să câştigăm alegerile în Maramureş şi acest lucru ar trebui să le dea de gândit celor care încă mai conduc această organizaţie.
Doamna Eugenia Godja a făcut o negociere corectă şi de la  această negociere trebuie să se plece în finalizarea tuturor negocierilor din interiorul USL. Cei care nu au răbdare şi nu văd lucrurile  în 2012 ca pe un „dans în doi paşi”, sunt nişte „miopi politici”.
            Ca şi la primării, unde protocolul USL spune că va candida cel mai bine clasat în vederea câştigării alegerilor, şi la Consiliul Judeţean este valabilă regula „celui mai bine clasat”, indiferent de modul cum arată harta din punct de vedere al echilibrului politic între formaţiunile care compun USL-ul azi, aceasta putând fi echilibrată şi prin alte funcţii.

                                                               Senator Marius Sorin Bota

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu