marți, 27 noiembrie 2012

Comunicat de presă


Mitingul T.A.T.A. a fost reprogramat pentru 12 decembrie 2012

Judecătorul Cristi Danileţ a afirmat că protestul are conotaţii politice
http://www.t-a-t-a.ro/2012/11/25/scrisoare-deschisa-adresata-presedintelui-csm-de-liderul-tata/
 
Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. a reprogramat MITINGUL PARINTILOR,  care urma sa se desfasoare miercuri, 28 noiembrie 2012, intre orele 11 si 14, in fata sediului Consiliului Superior al Magistraturii, situat în Bucureşti, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6, urmand ca acesta sa fie organizat MIERCURI, 12 DECEMBRIE 2012, in acelasi interval orar.
Judecatorul Cristi Danilet, membru al CSM, solicitase liderului T.A.T.A. ca protestul sa fie ANULAT pentru ca este o actiune cu conotatie politica, fiind programata deliberat in timpul campaniei electorale care se va incheia la data de 8 decembrie 2012. Acelasi magistrat asociase demersurile organizatiei tatilor cu criticile dure aduse Consiliului Superior al Magistraturii de trustul de presa INTACT (Jurnalul National, Antena 3).
Pentru a demonstra o data in plus ca demersurile T.A.T.A. nu au nici o conotatie politica, s-a decis amanarea cu 2 saptamani a protestului parintilor, care vor solicita in continuare Presedintelui CSM, doamna Alina Nicoleta GHICA, sa demisioneze din functie, pentru ca a incalcat grav legislatia in vigoare privind protectia copilului si reprezinta un exemplu nociv pentru justitia romana. Aceeasi solicitare il vizeaza si pe judecatorul Cristi Vasilica Danilet, membru al CSM, care a amenintat organizatorul protestului ca membrii Consiliului Superior al Magistraturii vor solicita dizolvarea Aliantei T.A.T.A., drept represalii la adresa organizatiei care are curajul sa critice dur si fondat gravele abuzuri ale unor magistrati si sa ceara demisia Presedintelui CSM. Magistratul Danilet a fost in trecut membru T.A.T.A., fiind cu ani in urma afectat direct si grav de fenomenul discriminarii tatalui in justitie si separat abuziv de copilul sau.
Primaria Capitalei, Politia si Jandarmeria au avizat deja organizarea protestului la data de 12 decembrie 2012, fiind impus organizatorului un numar maxim de 30 de participanti la miting, din cauza locului de desfasurare, care nu permite derularea in bune conditii a unui miting de amploare.
Scopul pichetului il constituie manifestarea protestului cu privire la ignorarea interesului superior al copilului de catre majoritatea magistratilor in cauzele cu minori aflate pe rolul instantelor de judecata (ex. Judecatoria Rm. Sarat, Judecatoria Sectorului 3, Judecatoria Sectorului 1, Tribunalul Bucuresti, Judecatoria Rm.Valcea), Alianta T.A.T.A. dorind astfel sa determine Consiliul Superior al Magistraturii sa reactioneze la semnalele de alarma lansate de parintii nemultumiti de prestatia majoritatii judecatorilor si a procurorilor. Actiunea de protest face parte din Campania Nationala de Promovare a Custodiei Comune, care vizeaza combaterea fenomenului discriminarii tatalui in justitie si protejarea interesului superior al copilului in cauzele cu minori.
Demisia presedintelui CSM este necesara, in conditiile in care gravele abuzuri ale judecatoarei Alina Ghica asupra propriului copil, decaderea de facto din drepturile parintesti a fostului sot, presiunea exercitata de aceasta asupra judecatorilor in propriile dosare civile, care a determinat solutii halucinante, netemeinice si nelegale, toate acestea o descalifica pentru inalta functie de sef suprem al magistratilor din Romania, care trebuie sa aiba o probitate morala si o conduita publica ireprosabile.
In perioada 28 noiembrie – 12 decembrie 2012, Alianta T.A.T.A. va prezenta public probele privind gravele abuzuri ale magistratilor, solicitand INSPECTIEI JUDICIARE sa-si faca in sfarsit datoria legala.
Informatii suplimentare se pot obtine de la liderul T.A.T.A. la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com, si de pe pagina web http://www.t-a-t-a.ro/ , acolo este postata si Scrisoarea deschisa adresata Presedintelui CSM, in care sunt descrise abuzurile grave imputate acesteia.
 
PRESEDINTE,

           Bogdan Draghici

 
Bogdan DRAGHICI
Presedinte - Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - T.A.T.A.
Tel. 0744148965; 0723568280
Web: http://www.t-a-t-a.ro/
E-mail: draghicib@gmail.com, asociatiatata@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu