sâmbătă, 14 martie 2015

„Lunea Artelor” - 16 martie 2015

Luni, 16 martie 2015, de la ora 19.00, în cadrul evenimentului “Lunea Artelor”, organizat la Teatrul Municipal Baia Mare, în Sala Mare va avea loc un spectacol emoţionant în paşi de dans al dansatorilor legitimaţi de la Clubul de Dans Sportiv Rus Team (antrenor, Alexandru Rusu). Scena va fi dominată de dansatori de performanţă, de toate vârstele, membri ai clubului Rus Team, care prin îmbinarea armonioasă a muzicii, a culorilor şi a versurilor cu dansul, vor crea o seară plină de energie şi bună dispoziţie.
Spectacolul va consta în show-uri de Standard si Latino, oferite de perechile: Rusu Alex - Rusu Maya, finalişti la Campionatul Naţional de Dans Sportiv 2015; Vanyi Thomas - Onea Patricia, Robu Vlad - Nyiki Nadia şi Pop Andrei - Lupse Adysa, finalişti în cadrul emisiunii televizate Next Star, iar pe finalul programului o reprezentaţie a dansului în formaţie, compusă din 4 perechi de dansatori, având în palmares multiple titluri şi medalii.
Clubul de Dans Rus Team, pe lângă serviciile oferite grupurilor de performanţă, pune la dispoziţia doritorilor şi servicii de iniţiere în dans, coregrafii pentru dansul mirilor etc.
Uşile teatrului vor fi deschise iubitorilor frumosului şi eleganţei, într-un cuvânt tuturor celor ce iubesc dansul.


                                                               de Sanda Savolszky  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu