miercuri, 23 martie 2016

CONCURSURILE COMPER - ETAPA a II-a 2015-2016

Stimati mentori,
Înscrierea elevilor noi pentru Etapa a II-a se mai poate face pana joi, 31 martie 2016!
Elevii inscrisi la editiile/etapele anterioare sunt inregistrati automat si la Etapa a II-a.
Un elev nou va fi inscris creand o inregistrare noua ("adaugare elev"), nu modificand numele unui elev deja inregistrat.
Atentie! Daca unui elev care a participat la o etapa/editie anterioara i se modifica numele cu cel al altui elev, rezultatele si diplomele sale de la etapa/editia anterioara nu vor mai fi disponibile! In mod similar, stergerea unui elev din lista duce la stergerea tuturor punctajelor acestuia si la imposibilitatea accesarii diplomelor obtinute anterior.
Pentru a evita supraaglomerarea site-ului in zilele concursurilor, va rugam sa va pregatiti din timp grilele de raspunsuri pentru elevii participanti!
Grilele de raspunsuri pentru elevi sunt disponibile pe site-ul Comper, in contul fiecarui mentor, dupa finalizarea inscrierii elevilor. Descarcarea acestora se face gratuit, personalizat pentru fiecare elev inscris in concurs, prin accesarea meniului Editia curenta -> Etapa a II-a -> Grile de raspunsuri pentru elevi din sectiunea Limba si literatura romana / Matematica.
Pentru Clasa pregatitoare nu se genereaza grile de raspunsuri!
Elevii vor rezolva cerintele si vor incercui raspunsurile corecte direct pe fisa de concurs (subiect).Va multumim si va dorim SUCCES!



                                                           Echipa COMPER

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu