marți, 29 martie 2016

Simona Halep, infrangere usturatoare si eliminare de la Miami

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami, fiind invinsa in trei seturi de elvetianca Timea Bacsinszky, la capatul unui meci in care oboseala si-a spus cuvantul pentru jucatoarea noastra.
Partida a durat doua ore si jumatate, jucatoarea din Elvetia impunandu-se cu 4-6, 6-3, 6-2.
Primul set a fost la discretia romancei, care a reusit sa preia conducerea repede si nu parea sa aiba probleme in a castiga meciul, dupa primul set. In setul al doilea, Bacsinszky a condus cu 3-1 si nu a mai cedat conducerea, iar Halep a apelat la Darren Cahill.
Australianul parea si el resemnat cu gandul setului decisiv, in care insa Simona a acuzat din plin oboseala, avand cateva momente in care s-a oprit de mai multe ori sa-si traga rasuflarea. Scorul a devenit rapid 0-4 si nici Simona, nici antrenorul sau nu au parut ca gasesc o solutie.
In cele din urma, setul al treilea s-a terminat cu un game alb al elvetiencei, care a parut ca pune capat suferintei jucatoarei noastre.
Dupa aceasta infrangere, Simona poate sa cada pe locul 6 WTA, depasita de Victoria Azarenka, daca jucatoarea din Belarus o va invinge, tot in sferturi, pe britanica Johanna Konta.

                                                                                                C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu