miercuri, 23 noiembrie 2016

Președintele național al Ligii Scriitorilor Români, lansează cărți la Festivalul Internațional de teatru și proză de la Bistrița, din perioada 25-30 noiembrie 2016

La invitația talentatului scriitor Dorel Cosma, organizatorul Festivalului “Liviu Rebreanu “, în colaborare cu distinsele doamne Maria Guther-Herineanu, scriitorii Elena M. Cîmpan, și Menuț Maximinian, Al.Florin Țene și Titina Nica Țene, scriitori din Cluj-Napoca, își vor lansa la acest important Festival cărțile:”La braț cu Andromeda- viața scriitorului Gib I. Mihăescu între realitate și poveste “(roman ), de Al.Florin Țene “și “Nostalgia întoarcerii “(poezii ), de Titina Nica Țene “. Despre aceste cărți va vorbi critical literar prof. Antonia Bodea.
Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înființarea Ligii Scriitorilor Români, care are în prezent 36 de filiale, din care 12 în străinătate, în continuare Al. Florin Țene va prezenta volumele “LIGA SCRIITORILOR-10 ani în slujba culturii române “, “OGLINDA Ligii Scriitorilor- o altfel de istorie a literaturii române “ de Voichița Pălăcean Vereș, Al.Florin Țene și Gavril Moisa, IMNUL LIGII SCRIITORILOR, text și muzică de dr, Mihai Ganea, și cartea scrisă dr. Ionuț Țene “Valeriu Gafencu- o biografie teologică a Sfântului Închisorilor “.
                                                                                                              Gh.Roșianu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu