sâmbătă, 6 mai 2017

CAMPANIE: Au fost desemnați câștigătorii trofeelor Maramureșeanul Anului 2016 și Lămâia Anului

Aseară, într-un cadrul festiv, cu ocazia aniversării a 8 ani de TV Sighet, Sighet FM și MaraMedia.ro, s-au desemnat câștigătorii celor două trofee ale campaniei Maramureșeanul Anului 2016 și Lămâia Anului. 

Au fost prezente oficialități locale și județene, secretari de stat, dar și reprezentanți ai mai multor instituții și societății comerciale din Sighetu Marmației și Baia Mare.

După ce au luat cuvântul oaspeți ai evenimentului precum Vasile Birtoc, șeful Biroului Rutier Sighetu Marmației, care a citit mesajul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Radu Vasile Nicolae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș, Doru Ioan Dăncuș, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, dar și secretarul de stat Dragoș Titea, au fost prezentați toți nominalizații pentru cele două trofee, iar la final fiecare a primit câte o plachetă din partea instituției de presă.

Momentul mult așteptat a sosit și el. Publicul, prin voturile sale, împreună cu juriul de specialitate, au decis ca trofeul Maramureșeanul Anului 2016 să revină Anișoarei Mârza-Gog, voluntar Rotaract, care și-a adus aportul în numeorase proiecte și campanii sociale și participă la un prestigios concurs, Atipic Beauty. Aceasta a fost foarte emoționată și le-a mulțumit tuturor celor care au avut încredere în ea și au susținut-o.

Trofeul Lămâia Anului 2016 a fost câștigat de către Mircea Dolha.

După decernarea premiului nu au lipsit nici momentele artistice, în interpretarea unor artiști dragi ai Maramureșului.

Autor: Ioniţa Ilieş
Sursa: Maramedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu