joi, 27 septembrie 2018

A N I V E R S A R E

27 de lucruri inedite despre Simona Halep. Sportiva împlineşte azi 27 de ani! La mulţi ani şi noi succese sportive!

În ziua în care împlineşte 27 de ani, Simona Halep poate spune că a atins toate marile obiective la care visează un adolescent pornit pe drumul cu mult roşu al tenisului. ProSport prezintă 27 de lucruri inedite despre cea mai bună jucătoare de tenis a lumii.


27 de lucruri inedite despre Simona Halep. Sportiva împlineşte 27 de ani pe 27 septembrie
Simona Halep a ajuns numărul unu şi este numărul unu, ba mai mult, este aproape de Top 10-ul 'all time' al celor mai multe săptămâni petrecute pe prima poziţie WTA. A câştigat un titlu de Mare Şlem - şi trebuie spus că a făcut-o mai întâi la junioare, apoi şi la senioare. Are victorii la toate marile staruri ale circuitului, reuşind să le răpună pe Azarenka, Serena şi Venus Williams, Şarapova, Wozniacki şi Muguruza. Este sportivul român cu cei mai mulţi fani pe reţelele de socializare (peste 1,5 milioane pe Facebook, aproape 890 mii pe Instagram). Mai departe, o descoperiţi dintr-un puzzle inedit de 27 de piese, care spun o poveste atlfel despre Simona Halep, sărbătorita zilei.

1. Zâmbetul. Când a câştigat la Roland Garros 2018, Simona Halep a zâmbit şi nu s-a oprit cât a durat turul arenei, al interviurilor tv şi vizita în centrul de presă. Coborând cu trofeul în braţe de la conferinţă, românca a salutat voluntarii de la biroul de recepţie, continuând să zâmbească. Bucuria sinceră a Simonei le-a câştigat inimile chiar şi celor obişnuiţi să vadă chipuri surâzătoare după cele mai importante succese din tenis.
2. V-aţi întrebat de ce în momentul în care efectuaţi o căutare pe Twitter cu termenul "Halep" apar şi imagini sângeroase, mărturii ale unor confruntări armate? Oraşul sirian Alep, capitala Governoratului Alep - cel mai mare oraş al ţării şi cel mai populat până la izbucnirea Războiului Civil Sirian, cu peste 2 milioane de locuitori, aflat la 48 km de graniţa cu Turcia, poartă numele "Halep" în limba urmaşilor otomani.
3. Surprinzătorul prim sfat primit de la Darren Cahill. Cu simţul umorului super-consacrat, australianul a răspuns şugubăţ curiozităţii ProSport de a afla care a fost primul sfat dat Simonei. "Sunt destul de sigur că i-am recomandat nişte restaurante la Indian Wells. Victor (n.r. Ioniţă) m-a invitat să mă alătur echipei şi ultimul lucru pe care un nou antrenor sau consultant ar trebui să-l facă este să se apuce să îi umple capul sportivului cu o grămadă de păreri, opinii şi idei care s-ar putea să nu fie deloc relevante pentru jocul acestuia. De regulă, primele săptămâni le petreci punând multe întrebări, discutând jocul".
Citiţi continuarea aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu