joi, 27 septembrie 2018

Multe persoane, din Romania si din toata lumea, nu vad ce se intampla cu adevarat in jurul lor

 Sistemul de exploatare în care suntem ţinuţi pe post de sclavi, muncitori moderni. Suntem pe jumatate adormiti   – 90% din oameni sunt obositi de la serviciu, ajung acasa si consuma informatiile de pe internet si de la televizor fara  a le mai analiza sau a judeca, pe strada stau mereu cu ochii in telefon si multe actiuni sunt pe pilot automat, fara a le mai gandi.
Dar exista un grup de oameni care ne manipuleaza si prefera ca noi sa ramanem „adormiti”. 
Scopul este exploatarea maselor de oameni (popoarelor) de către o Elită profitoare, care să aibă controlul total al omenirii prin nenumărate metode şi intrumente subversive, mai mult sau mai puţin ascunse, aplicate toate în cadrul Sistemului de exploatare din fiecare țară. Dar de ce nu pot vedea oamenii ce se petrece cu adevărat în jurul lor?
Unul dintre motive este distrugerea mentală (premeditată şi continuă) la care suntem supusi fara a ne da seama. Se folosesc incontinuu tehnici şi metode prin care creierul omului să fie pur şi simplu distrus, limitat, îndobitocit. Adică se lucrează la râncezirea creierului, la limitarea capacităţii biologice a creierului de a funcţiona la capacitate optimă şi limitarea capacitatii de a înţelege lumea în care trăim, pentru a te înregimenta în nişte tipare nocive de funcţionare prestabilite și pentru a nu-ţi pune întrebări, pentru a nu căuta răspunsuri, pentru a respecta autoritatea, pentru a fi obedient etc.
Pe scurt, pentru a fi sclavul perfect.  Metodele de distrugere mentală sunt multiple, cele mai importante fiind următoarele:
ŞCOALA (educaţia formală) – îndoctrinare, înregimentare, obedienţă faţă de autorităţi, tipare de funcţionare, lipsa prezentării adevărului istoric, distrugerea potențialului, pierdere de timp, 
MASS MEDIA (principalele ziare, site-uri de ştiri, posturi radio şi în special Televizorul) – îndobitocire, lipsa prezentării adevărului istoric, lipsa prezentării adevărului despre lumea reală, dependență, manipulare, pierdere de timp, distrugerea creierului etc.
Mâncarea otravă din supermarket – chimicale, pesticide, aditivi, E-uri, conservanţi, arome, MSG (monoglutamat de sodiu), hormoni, OMG (organisme modificate genetic), dulciuri, ciocolată, bomboane, jeleuri chimice, acadele, sucuri colorate, mezeluri, salam, parizer, margarină, branză topită, ketchup, supă la plic, delicat, zahăr în exces, sare în exces, grăsimi, prăjeli, gumă de mestecat şi alte dulciuri cu aspartam etc etc etc;
Din pacate suntem modelati de societatea in care traim, ni se spune cum sa gandim, cum sa ne imbracam si cum trebuie sa fim. Mai mult, suntem invatati sa gandim pe termen scurt, sa ne pese numai de noi si sa nu ne intereseze ce se intampla in jur.
Acest text e o invitatie sa va deschideti ochii si mintea  si sa vedeti adevarul din jurul vostru.

Teo Zlamparet,
0743 276304

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu