joi, 27 decembrie 2018

FC Viitorul a anunţat lista celor mai buni fotbalişti ai anului 2018


 FC Viitorul a dat publicităţii lista celor mai buni fotbalişti ai anului 2018. Site-ul oficial al clubului de la malul mării i-a ales pe Ianis Hagi, Denis Drăguş, Tudor Băluţă şi Ionuţ Vînă ca fiind numele cele mai importante în rezultatele înregistrate în acest an.


1. Ianis Hagi - cel mai bun jucător: 17 goluri şi 10 pase decisive în toate competiţiile; cel mai bun jucător U21 din Liga 1; ales al treilea cel mai bun jucător român în 2018; s-a calificat la Euro 2019 cu Naţionala U21; a debutat la naţionala de seniori.

2 – 3. Denis Drăguş şi Tudor Băluţă: născuţi în 1999, au avut un salt formidabil în 2018, în care au devenit titulari la FC Viitorul, şi au debutat la echipa naţională de seniori. Denis Drăguş a reuşit 10 goluri şi 2 pase decisive în acest an, în timp ce deşi evoluează ca mijlocaş defensiv, Tudor Băluţă şi-a trecut şi el în cont două goluri.

 4. Ionuţ Vînă: Jucătorul cel mai constant, care a evoluat în 1800 din 1890 de minute posibile în Liga 1 (numai în acest sezon), iar în Europa League a fost integralist în toate cele patru partide. Are trei goluri şi patru pase decisive în acest an”, se prezintă în comunicatul oficial al Viitorului.

Echipa patronată de Gică Hagi a terminat anul pe locul 5 în Liga 1 Betano, cu 33 de puncte. Cu 5 etape rămase de disputat din sezonul regulat, Viitorul are 5 puncte avans faţă de locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off.
                                                                                               C.S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu