sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Cristian Tudor Popescu, atac dur la Iohannis: ”E pe urmele lu nea Nicu, păi nu se ducea Ceaușescu acolo și îl întâmpinau diverși dansatori cu rochii din alea de banane”


Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, în perioada 14-23 noiembrie 2023 o serie de vizite în Africa – vizite de stat în Republica Kenya, Republica Unită Tanzania şi Republica Cabo Verde şi vizită oficială în Republica Senegal.

Astfel, vizitele şefului statului în Africă reprezintă „primul demers politico-diplomatic la acest nivel din ultimii 30 de ani şi vizează relansarea relaţiilor României cu continentul african, atât în relaţia directă a ţării noastre cu statele africane, cât şi ca parte a efortului comun de la nivel european, în contextul mai larg al nevoii de revigorare a relaţiilor Uniunea Europeană – Africa în spiritul unui nou parteneriat”, informează Administraţia Prezidenţială.

Invitat în cadrul emisiunii online ”Cap la cap” produsă de Recorder și moderată de Anca Simina, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat turneul african al lui Iohannis, comparându-l pe acesta cu Nicolae Ceaușescu.

”Ce face el acu…E pe urmele lu nea Nicu, păi nu se ducea Ceaușescu acolo și îl întâmpinau diverși dansatori cu rochii din alea de banane pe ei…

Bineînțeles că nu lua nici măcar banane, dar se primeau telegrame în țară cum tovarășul e prețuit de Ngbendu Wa Za Banga, cocoșul care calcă 20 sau 100 de femei. Mobutu Sese Seko Ngbendu Wa Za Banga, da?”, a spus CTP, referindu-se la fostul dictator din Zair, actuala RD Congo.

Sursa: NapocaNews



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu