duminică, 28 ianuarie 2024

Iulian Capsali: „Piticii eroici”


Lumea e în plină schimbare. Războiul pe care îl duce SUA și Occidentul Colectiv împotriva Rusiei în Ucraina e deja pierdut. Așa cum era previzibil, Rusia nu este dispusă să se trezească cu rachete NATO la graniță, așa cum nici SUA nu a permis asta în Criza Rachetelor din Cuba din 1962, când a amenințat, pe bună dreptate, cu riposta nucleară.

Davosul și ridicolii Harari și Schwab nu mai sunt băgați în seamă decât de Johannis și Ciolacu, iar lava sexomarxistă care vrea să distrugă civilizația creștină începe să fie stinsă de urina cetățenească.

Dar ce e mai grav pentru establishmentul globalist, Trump e pe cale să câștige alegerile din acest an. Asta dacă nu va fi asasinat.

Tot ce se mai poate face – iar acest gând dement începe să prindă contur mai ales după conflictul din Gaza, în care se dorește cu orice preț implicarea Iranului – este un război mondial care ar face ca lumea să se ducă de râpă total. Ar fi victoria supremă și momentul de cotitură în care îndrăciții ar putea aduce, pe ruinele fumegânde ale lumii creștine, Antihristul la putere.

În context, ce se întâmplă pe meridian local?

Marii Trădători se zbat să facă din România, la comanda corporatocrației davosiene în degringoladă, o cârpă ucraineană bună de șters rachetele Kinjal. Ne distrug agricultura, Delta, șoselele, pun pe tavă în folosință gratuită inclusiv portul Constanța și vor transformarea țării într-un hub militar care să deservească țara care ne este cea mai ostilă dintre vecini, care distruge sistemati elementul românesc, școlile și bisericile care țin limba străvechii minorități istorice.

Politica externă a României este făcută de acefali globaliști cu stele, care execută militărește tot ce li se transmite în plic. Johannis este un inexistent cu retard sever în ceea ce privește dragostea de țară. Să nu ne facem iluzii, un individ rudimentar, care a vândut copii de români și a închis librăria “Mihai Eminescu” din Sibiu chiar de ziua Poetului, asta după ce a luat casa prin fraudă dovedită ulterior în justiție, detestă acest popor și are că unic scop bunăstarea personală. A fost plantat la vârful statului tocmai pentru că e complet lipsit de însușiri.

Elitele antihristice, după ce au pus două popoare cu istorie și credință comună să se decimeze, acum ar dori să șteargă de pe hartă încă un popor, de data asta unul plămădit ortodox – românii. Iar pentru aceasta folosesc nu numai gurile de canal fetid din presă, care și-au dat măsura în plandemie, dar și mediul academic.

Un anume profesor Valentin Naumescu, un alt globalist din pepiniera universitară clujeană, fost membru în partidul fantomă PLUS al veșnicei speranțe Cioloș, face apologia războiului Occidentului Colectiv asupra celor care nu sunt parte a democrației occidentale, a statelor cu conduceri “iliberale” și “autocrate” (în principiu, țările BRICS).

Într-un articol publicat pe platforma Contributors pe 21 ian a.c., intitulat “Război mondial sau pace nedreaptă”, ipochimenul face afirmații tulburătoare. Citez:

“Să nu ne facem iluzii, războaiele nu sunt ușoare, nu se termină repede și mulți vor muri iar lumea nouă va trebui reconstruită, după 4-5 ani, pe ruinele celei vechi, de către supraviețuitori. Dar uneori ajungi la concluzia că trebuie să porți acel război, indiferent cât de lung și de greu ar fi, pentru a da o șansă generațiilor viitoare. Istoria este limpede în acest sens. Războiul nu este niciodată o alegere fericită, dar… Nici pacea nedreaptă nu este bună, nu doar pentru că cine o acceptă va trăi tot restul vieții cu povara lașității și rușinii de a fi fost un căcăcios în momentele decisive (…)”.

Acum ce să zic, uitați-vă la fața bucălată a profesorului Naumescu, care cred că ar face eforturi până la infarct să care numai 5 km o mitralieră de companie și care nu o fi făcut nici 5 min. de instrucție armată. Fața lui în formă de pară, de gurmand onctuos, cu lucirea de grăsime facială specifică tipului constituțional picnic, genul care își suge degetele de sos după ce rupe măiestrit copanul de pui, nu îl împiedică să facă apologia unui război mondial în care să ne moară copiii.

Adică un cacăcios tipic, care probabil a fost ținta bullying-ului în școală și primea lovituri constante în dorsalul generos, acum vrea să-și consume frustrările prin proiecția scelerată a unui (ultim) mare război mondial la care România să fie în avangardă.

Dar acest domn Goe care – vai!- școlește tineri în universitatea clujeană, nu se oprește aici. Învârte săbiuța de lemn, ca să priceapă toate mamițele că vrea răzbel cu orice preț:

“Noile administrații, guverne și majorități parlamentare din spațiul euro-atlantic vor avea sarcina istorică de a contura răspunsul Occidentului la agresiunile în desfășurare sau viitoare ale Axei Răului, care nu vor înceta de la sine, fără a li se da satisfacție (totală sau parțială) sau fără a fi zdrobite militar.”

E limpede, nu-i așa, că alternativă nu există. Democrație sau moarte!

Goe Naumescu juisează în oglindă cu săbiuța înfiptă în imaginea hidrei mărunte de sub buric.

În loc să încercăm să găsim soluții instituționale la problemele care se deschid într-un moment de cotitură al istoriei, în care problema cea mai arzătoare este faptul că România ar avea șansa împlinirii Unirii cu Basarabia (R.M.) și scoaterea acestui teritoriu românesc din zona gri, de tampon la marginea Europei, la care va fi condamnată la pachet cu un stat în derivă – Ucraina -, precum și gestionarea valului suveranist care va schimba paradigma politică în SUA și Europa, suntem martori siderați la falimentul ideatic al unor infantili cu ridicolă morgă academică, în tandem cu o clasă politică minoră, decerebrată, manevrată de servicii globaliste trădătoare.

O țară în care singura idee vânturată în aceste momente axiale de către “elitele” politice și academice este aceea a unui război mondial, este o țară bolnavă.

Pe cine ar trebui să urmăm?

Pronia divină și instinctul național sper să salveze de mancurtizarea globalistă un neam care ar trebui să aibă un destin de prim rang într-o criză mondială care este, în primul rând, una spirituală.

România are încă resurse care pot ranforsa pe flanc o civilizație europeană (post creștină) letargică.

Totul este să avem curaj să vedem dincolo de propunerile smintite ale unor bolnavi de nanism intelectual.

 

Autor: Iulian Capsali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu