marți, 26 martie 2024

Conferință cu teme biblice de la Sârbi, Fărcașa


 ”Cum îl percep eu azi pe Dumnezeu? Ce ne spune cuvântul Bibliei?” sunt întrebări pe care mulți dintre noi ni le adresăm și care au fost subiectele principale a Conferinței cu teme biblice de la Sârbi, susținută de preotul Stelian Tofană, profesor universitar doctor în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității ”Babeș Bolyai”, Cluj-Napoca.

Să fiu alături de cetățeni pentru a explora și a înțelege mai profund învățăturile și înțelepciunea biblică a fost o adevărată binecuvântare pentru mine.
Sunt convins că fiecare dintre cei prezenți la conferință a plecat cu inima și mintea pline de inspirație, cu răspunsuri la întrebările pe care le au în minte și în suflet, dar mai ales cu învățături care îi vor călăuzi la fiecare pas în viață.
Vom mai organiza astfel de conferințe în Comuna Farcasa, pentru că îmi doresc ca cetățenii din comunitatea noastră să aibă acces și la activități pentru suflet și minte, în care să cultivăm înțelepciunea și adevărul.
Mulțumesc preotului Stelian Tofană pentru învățăturile transmise și pentru că ne-a împărtășit cu generozitate din cunoștințele și înțelepciunea sa.
Mulțumesc, de asemenea, preotului Bogdan Ciocotișan, paroh al Bisericii Ortodoxe Dumbrăvița și președinte al Asociației Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Baia Mare, pentru implicarea în organizarea conferinței și pentru moderarea acesteia cu înțelepciune și har.
Și nu în ultimul rând, mulțumesc preotului arhidiacon Vlad Verdeș, inspector eparhial pentru Catehizarea Tineretului, pastorului Vasile Vanciu, preotului Mircea Laza, paroh al Bisericii Ortodoxe Sârbi, preoților din comuna noastră și localitățile din împrejurimi, dar mai ales consătenilor mei dragi pentru prezența la Conferința pe teme biblice, care a avut loc ieri la Sârbi.
Dumnezeu să binecuvânteze Comuna Fărcașa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu