luni, 24 martie 2014

American International School of Transylvania oferă copiilor cel mai avantajos turism cultural

Conform misiunii asumate de a fi Poarta deschisa spre lume! Asociatia American International School of Transylvania vine in intampinarea parintilor si bunicilor care doresc sa le ofere copiilor o vara plina de distractie si cultura: „European Summer”.
Astfel, in cadrul programului Discover Europe! copiii vor face cunostinta cu civilizatia si cultura a 10 tari europene, pornind de la localizarea geografica, simbolurile locale, bucataria traditionala, dansuri si obiceiuri specifice etc.
Un alt program de vara este Travel English, program axat pe familiarizarea copiilor cu limba engleza folosita in cadrul unor calatorii/excursii dincolo de granitele tarii, pornind de la notiuni uzuale, dialoguri si jocuri de rol situationale etc.
Activitatile se vor desfasura in limba engleza si vor fi coordonate de un cadru didactic din Romania – „ghidul”, sprijinit de tineri provenind din tarile unde copiii sunt invitati sa calatoreasca – „ghizii locali”. Programul educational este unul variat, bazat pe folosirea resurselor umane si a metodelor de educatie nonformala. Grupurile de „turisti” vor fi alcatuite in functie de varsta copiilor (programele se adreseaza copiilor cu varsta intre 5 si 12 ani), acestia avand posibilitatea de a interactiona cu persoane de origine romana, franceza, germana, ceha, poloneza, daneza, spaniola, estoniana, portugheza, lituaniana si italiana.
O „vacanta” va dura o saptamana, de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 17:00, copiii primind 3 mese/zi, un bogat program educativ si distractiv in spatii interioare si exterioare, iar la sfarsitul fiecarei saptamani acestia vor primi portofoliul cu „suveniruri” si un DVD cu poze.
Intervalele in care se vor organiza cele doua programe sunt: 30 iunie – 4 iulie; 7 iulie – 11 iulie; 14 – 18 iulie; 21 iulie – 25 iulie; 28 iulie – 1 august; 4 august – 8 august si 18 august – 22 august. Pretul unui „sejur” este de 250 lei, cu tarife preferentiale pentru copiii care frecventeaza activitatile Asociatiei American International School of Transylvania si prietenii acestora.
Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne accesati site-ul www.AISTschool.ro, iar pentru inscrieri sa ne contactati la 0362.730.230 sau la sediul nostru, str. Victoriei nr. 47 (zona semaforului de la Bucla).
Inainte de a pleca in mult asteptatul concediu cu familia sau in locul acestuia, programele Discover Europe! si Travel English ofera copiilor sansa de a cunoaste 10 tari intr-o saptamana, mai mult decat unii adulti ar putea spera intr-o vara intreaga!


                                                                                        GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu