Apa ca şi făina să fie - CURATĂ !
Apa are un rol definitoriu in viata noastra atat in mod direct prin consum zilnic, cat si in mod indirect, reprezentand materie prima pentru majoritatea produselor necesare vietii si confortului de zi cu zi. Ziua Mondiala a Apei, sarbatorita in fiecare an la 22 martie, atrage atentia în acest an asupra importanţei apei ca resursa vitala pentru siguranta alimentara. In 1992, Conferinta Natiunilor Unite pentru Mediu si Dezvoltare (UNCED), care a avut loc la Rio, in Brazilia, a recomandat desemnarea unei zile internationale pentru a celebra apa. Adunarea Generala a Natiunilor Unite a desemnat ziua de 22 martie 1993 ca fiind prima Zi Mondiala a Apei, iar de atunci aceasta a fost sarbatorita anual. Sarbatoarea este de o reala importanta, mai ales, pentru ca apa este una din resursele indispensabile pentru viata omenirii. De asemenea, aceasta festivitate mondiala este un bun prilej de a reaminti cat de periculoasa este absenta sau poluarea apei. Henri Coanda afirma ca “Secretul longevitatii e apa pe care o consumam.” Noi credem ca, nu numai ca apa este un secret al longevitatii, dar este motorul esential al existentei. De cativa ani, Romania se numara si ea printre tarile care sarbatoresc aceasta festivitate dandu-si seama cat este de importanta apa pentru consumatorii romani.
I.I.D.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu