duminică, 28 decembrie 2014

Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech din "Salvati de clopotel", a fost arestat!

Actorul Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul de televiziune "Salvati de clopotel", a fost arestat dupa ce a injunghiat un barbat cu un briceag, informeaza Reuters, citata de Mediafax.
Dustin Diamond, în vârstă de 37 de ani, şi iubita lui au fost arestaţi la puţin timp după ce au fugit din barul Grand Ave Saloon, aflat într-o suburbie a orasului Milwaukee, Port Washington, în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, a raportat poliţia locală.
O înregistrare video îi arată pe Dustin Diamond şi iubita lui în timp ce se certau cu un alt cuplu, care îi fotografiase făra permisiunea lor. Cearta a escaladat, iar poliţia a fost chemată la faţa locului după ce actorul a scos un briceag şi l-a injunghiat pe acel bărbat.
Bărbatul înjunghiat de Dustin Diamond a primit tratament împotriva unor răni care nu îi pun viaţa în pericol şi îşi petrece convalescenţa la domiciliu, afirma Poliţia din Port Washington.
Dustin Diamond a fost arestat pentru port ilegal de arma alba şi punerea în pericol a siguranţei unui cetăţean, a precizat Poliţia din Ozaukee County.
Actorul a apărut deja la tribunal, vineri, în faţa unui judecator, care a fixat o cauţiune de 10.000 de dolari. Dustin Diamond va trebui să se prezinte din nou în faţa tribunalului, pentru o noua audiere, pe 29 ianuarie 2015. Iubita sa a fost acuzată la rândul ei de tulburarea ordinii publice.
 Dustin Diamond este celebru pentru interpretarea rolului elevului stângaci, dar extrem de inteligent Samuel "Screech" Powers în sitcomul "Salvaţi de clopoţel", difuzat între anii 1989 şi 1993, care s-a bucurat de o mare popularitate în rândul copiilor şi adolescenţilor.
De atunci, actorul a avut câteva roluri minore în alte seriale de televiziune şi câteva apariţii speciale în producţii TV de tip reality-show.


                                                                  Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu