vineri, 26 decembrie 2014

Concurs Revista CUTEZĂTORII!


Povești de sărbători
Sărbătorile de iarnă sunt pentru mulți dintre noi cea mai frumoasă perioadă din an. Cu emoție și nerăbdare primim în suflete Nașterea Domnului urmată de momentul în care ne despărțim de buneleși relele din anul ce tocmai se încheie și pășim încrezători spre un nou început, într-un An Nou. Site-ul Cutezătorii, prin secţiunea specială „De sărbători”, lansează cea de a III-a ediţie a concursului  online „Povești de sărbători”.
Ești în vacanța de iarnă, te distrezi alături de prietenii tăi, petreci sărbătorile în famile? Mergi la colindat, la săniuş, la schi, la patinaj? Înveţi ceva nou? Ţi se întâmplă ceva ieşit din comun? Citeşti o carte, mergi la film? Povestește-ne despre momentele speciale pe care le-ai petrecut de sărbători și noi îți facem cunoscută povestea ta pe site, iar noi îți oferim din sacul moșului trei premii pentru cele mai bune creaţii (Vezi premile AICI). Îţi mai dăm o idee: cuvintele care ne vor vorbi despre clipele tale de neuitat vor deveni adevărate mărturii dacă le vei asocia cu trei-patru imagini (fotografii, ilustraţii) sugestive din timpul evenimentelor.
Așteptăm poveștile voastre pe office@cutezatorii.ro. Precizaţi datele voastre de contact: şcoală, clasă, localitate, judeţ, adresa voastră poştală (stradă, număr, bloc, apartament, localitate, judeţ), un număr de telefon, în perioada 5 decembrie 2014 -18 ianuarie 2015.
 Fă din sărbătorile de iarnă cele mai frumoase momente din an și povestește-le!
Sărbători fericite cutezători!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu