joi, 30 iunie 2016

Domnului Preşedinte Iohannis,

Da , am văzut reacţiile cozilor de topor drogate cu mitul  Uniunii Europene devenite dependente psihologic şi politic dar mai ales material de  vânzarea Ţării, fie cetăţean cu cetăţean ( emigrant la bucata sau în grup) sau  întreaga naţiune  intereselor Înaltei Porţi de la Bruxeles.  Care  mai de care se grăbesc pe toate canalele să prezică, să ameninţe cu dezastru economic, etc, etc cu o efervescenţă bolnavă, demnă de  spitalele  psihologice.

Evenimentul fotografiei în grup este  cu siguranţă  nu numai un moment de atenţionare pentru  România pe care îl primim indirect şi cu siguranţă instictiv din partea  Preşedintelui  Iohannis dar mai ales un moment în care putem  subînţelege că avem un Preşedinte care  nu cedează  iluzioniştilor  de profesie  vânzând utopia U.E.

Da, nu a avut nici un motiv de conversaţie  cu făţărnicia unor şefi de guverne sau preşedinţi  ai unor ţări în care  domneşte încă mitul unei inexistente uniuni ...
Cu cine să se întreţină !?! Cu un  preşedinte al Franţei intrată în disoluţie naţională sub  greutatea  invaziei musulmane  de la care România NU are nimic de învăţat ? Cu cine să discute şi ce să inveţe,  de la un PM al Marii Britanii care  vine zâmbind la capătul bolnavei UE gata  să moară sub presiunea votului Britanic ?! 

Imaginea de suprafaţă  menită   alegătorilor naivi cu zâmbete şi pupaturi nu valoreaza nimic în comparaţie cu o întâlnire  cu agenda prestabilită şi eventual o fotografie pentru presă. Dar cu cine şi ce  sa vorbească când toţi aceşti figuranţi pretind că UE mai poate supravieţui ?

Preşedintele României a dovedit că este conştient de caracteristicile momentului, nu s-a  hazardat  să joace rolul de clovn ca PM al Marii Britanii ori al Preşedintelui Franâei,  şi a refuzat,  cred din buna creştere şi bune intenţii pentru România  să fie parte dintr-o farsă  la capătâiul unei uniuni bolnave incurabil.
Mă întreb - Ce parte din contextul istoric poate genera un zâmbet şi o veselie artificială a Preşedintelui Franţei şi a PM al Marii Britanii ?!

Şi ce eveniment poate să-l facă pe Preşedintele României să fie vesel şi  prietenos cu aceste ţări care  asista şi încurajează  jaful  sistematic în  România ?

Domnule preşedinte, vă prezint mulţumirile personale  pentru luciditatea cu care   priviţi poziţia României în context istoric. Vă reamintesc o veche  vorbă românească: "Câinii latră  şi la lună..." 


Cu stimă şi consideraţiune,

Vasile Bouleanu, Free_Press_Romania

I HAVE SWORN UPON THE ALTAR OF GOD ETERNAL HOSTILITY AGAINST EVERY FORM OF TYRANNY OVER THE MIND OF MAN

Thomas Jefferson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu