joi, 23 februarie 2012

Fraţii Becali, Borcea, Copos, Neţoiu şi alţii, riscă ani buni de închisoare !

Procurorul de şedintă din Dosarul Transferurilor, Cristian Anghel, a cerut marţi 21.02. 2012, instanţei condamnarea tuturor inculpaţilor la pedepse cu executare, acestea variind între minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu şi Jean Pădureanu şi maximum acesteia pentru Ioan şi Victor Becali. Procurorul Cristian Anghel a solicitat instanţei, în concluzia finală, dispunerea condamnarii cu executare în regim de detenţie a tuturor celor opt inculpati în Dosarul Transferurilor, informează Mediafax.
Pentru cei opt inculpati solicitările procurorului au fost următoarele:
1. George Copos - condamnare cu executare în regim de detenţie orientată către jumătatea maximă a pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

2. Mihai Stoica - condamnarea cu executare în regim de detentie peste minimum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

3. Cristi Borcea - condamnarea cu executare în regim de detenţie către jumătatea maximă a pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

4. Ioan Becali - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

5. Victor Becali - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

6. Jean Pădureanu - condamnarea cu executare in regim de detentie orientata catre minimum pedepsei pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

7. Gheorghe Neţoiu - condamnarea cu executare in regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

8. Gheorghe Popescu - condamnarea cu executare in regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

În finalul pledoariei, Cristian Anghel a enunţat, în faţa instanţei, numele mai multor impresari, foşti fotbalişti şi foşti preşedinţi de cluburi, care au primit pedepse cu executare pentru evaziune fiscală. Preluare dupa 9am.ro

Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu