marți, 13 ianuarie 2015

Comunicat de presă senatorul PSD Sorin Bota

        
Mie chiar îmi pasă de stânga românească
        
         Senatorul PSD Sorin Bota s-a arătat extrem de deranjat de declaraţiile domnului Radu Magdin, consilier onorific al prim ministrului în materie de comunicare externă, cu privire la cine e mai bine sa conducă stânga în România.
„Premierul nu şi-a epuizat resursele de energie politică, mai are încă destule. A înţeles de ce a pierdut şi e dispus să schimbe lucrurile în bine; îl cred când spune că vrea reforma pe bune a stângii şi îmbunătăţirea guvernării. România merită o stângă puternică şi nu văd pe altcineva care ar putea prelua, cu calităţi comparabile, dincolo de defecte, steagul social-democraţilor în martie-aprilie”, a afirmat Magdin într-un interviu acordat revistei Q Magazin.
„Domnul consilier ar trebui să-şi vadă de meseria lui şi să ne lase pe noi, cei din PSD, să gândim ce e mai bine pentru partid, că ne-am cam săturat de cei din jurul primului ministru, care, mă mir că încă nu au fost schimbaţi până acum de către premier. Consilierul premierului îşi permite să facă aprecieri asupra principalului patrimoniu al PSD, resursa umană din partid. Eu îi recomand să-si vadă de atribiţiile lui şi să nu facă el aprecieri cu privire la cine poate sau nu să conducă stânga mare şi unită în România! Am văzut cât sunt de valoroşi şi cât de buni strategi sunt cei din echipa de consilieri, în special cei pentru relaţii externe. Ar fi mai bine sa ne lase pe noi, cei din PSD, să decidem cine e bun şi cine a greşit. Aşa, ca titlu informativ, ca să ştie şi domnul consilier, în 2000-2001, când s-au pus bazele PSD (PDSR: A. Năstase, V. Hrebenciuc, D.I. Popescu, H. Puwack, M. Mitrea şi PSDR: A. Athanasiu, M. Basuc, G. Gingăraş, P. Moldovan şi S. Bota), au fost unii care au gândit bine pentru stânga atunci. Să vedem acum dacă mai suntem capabili să continuăm acel proiect şi cu cine în frunte. În acest scop, actuala conducere trebuie să lanseze dezbateri interne, ample şi serioase. Consider că am dreptul să îmi exprim punctul de vedere, luând în considerare faptul ca sunt singurul de la acea masă, la care s-a născut proiectul «stânga unită», care mai sunt azi în Parlament şi mie chiar îmi pasă de stânga românească”, este de părere senatorul Sorin Bota.


                                          Cabinetul senatorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu