marți, 27 ianuarie 2015

Simona Halep, eliminată în sferturile de finală la Australian Open

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open, dupa înfrângerea suferită în faţa rusoaicei Ekaterina Makarova (locul 11 WTA), scor 4-6, 0-6.
Ekaterina Makarova a fost lipsita de secrete inaintea meciului si a promis o tactica ultraofensiva in fata Simonei Halep, iar desfasurarea jocului a demonstrat ca s-a tinut de cuvant.
Makarova a fost extrem de agresiva, a lovit mingea ca un tun, si-a deschis excelent unghiurile si a alergat-o pe Simona dintr-o parte in cealalta a terenului pentru a gasi cele mai bune lovituri.
Incomodata in mod evident de tactica extrem de curajoasa a rivalei sale, Simona Halep a comis numeroase greseli nefortate, avand putine momente de stralucire.
In plus, serviciul doi nu a ajutat-o deloc, fiind marea sa problema in confruntarea cu Ekaterina Makarova.
Ca desfasurare a jocului, Makarova a inceput perfect, avand 3-0 in primul set dupa doar cateva minute. Halep a revenit la 2-3 si a parut ca reintra in meci, insa a fost doar o impresie, intrucat avantajul luat in start i-a fost suficient rusoaicei sa castige primul set cu 6-4.
 Setul secund a avut o desfasurare similara, cu o Simona de nerecunoscut si cu o Makarova care a marsaluit catre calificarea in semifinale.
Rusoaica a obtinut doua breakuri extrem de rapid si a condus cu 4-0, profitand si de faptul ca Simona nu a reusit sa converteasca sansele de a obtine puncte pe serviciul adversarei. Astfel, Simona a cazut total, a mai pierdut un serviciu, iar Makarova a luat setul secund cu 6-0 si a ajuns in penultimul act al competitiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu