joi, 29 ianuarie 2015

Şedinţa de evaluare a activităţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pentru anul 2014


Miercuri, 28 ianuarie 2015, prefectul judeţului Maramureş, ing. Anton Rohian a participat la şedinţa de evaluare a activităţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pentru anul 2014.
In cadrul şedinţei desfăşurate in sistem video-conferinţă domnul secretar de stat Raed Arafat, a prezentat viziunea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă in anul 2015 dar si un scurt bilanţ al activităţii SMURD pentru anul 2014. Raed Arafat a mulţumit in mod special prefecţilor din întreaga tară pentru modul in care au coordonat si au gestionat situaţiile de urgenta apărute pe parcursul anului 2014.

„Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă are numai un an de la înfiinţare, iar lucrurile se pot îmbunătăţi. În ultimii ani, cerinţele privind intervenţiile în situaţii de urgenţă sunt din ce în ce mai mari. În aceste condiţii, se impune cu prioritate dotarea structurilor de intervenţie cu echipamente moderne, adecvate şi specifice, care să conducă la eficientizarea intervenţiilor în situaţii de urgenţă. În cursul anului trecut, am alocat Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă 59 de autoturisme de teren DACIA DUSTER. Alte 159 de autoturisme vor fi livrate până la sfârşitul lunii martie” a precizat viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, cu ocazia acestui prilej.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu