miercuri, 14 ianuarie 2015

FC Dinamo Bucureşti, în cantonament în Turcia

Lotul echipei Dinamo Bucureşti a plecat, miercuri, 14 ianuarie, de pe Aeroportul Henri Coandă, în primul stagiu de pregătire centralizată din acest an, în Turcia, la Side, antrenorul Mihai Teja având la dispoziţie 24 de jucători.
Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare va fi cazată la Hotel "Starlight" din Side şi va disputa patru meciuri amicale în Turcia.
Lotul echipei Dinamo în cantonamentul în Turcia este următorul: Traian Marc, Vlad Muţiu, Mihai Plăcintă (portari), Ştefan Bărboianu, Fai Collins, Ionuţ Nedelcearu, Alexandre Durimel, Alin Dudea, Steliano Filip, Andrei Radu (fundaşi), Valentin Lazăr, Cosmin Matei, Patrick Petre, Mansaly Boubacar, Hatem Abd Elhamed, Ionuţ Şerban, Raul Krausz, Dorin Rotariu, Bogdan Gavrilă, Andrei Tîrcoveanu (mijlocaşi), Marius Niculae, Marius Alexe, Kamil Bilinski, Henrique de Jesus Bernardo (atacanţi).
Atacantul brazilian Henrique de Jesus Bernardo, transferat de la ASA Târgu Mureş, consideră că mutarea la echipa pregătită de Teja este un pas înainte pentru cariera sa. "A fost o fericire când Daniel Stanciu m-a sunat şi mi-a spus că Dinamo are o ofertă pentru mine. Sunt bucuros că voi îmbrăca tricoul alb-roşu”.
Din lotul echipei diniamoviste lipsesc fundaşul Andrei Cordoş, care îşi caută un angajament la o altă echipă şi atacantul Gheorghe Grozav, care s-a înţeles cu gruparea FC Dinamo în priviniţa unui contract, dar nu a rezolvat litigiul cu clubul rus Terek Groznîi.
Revenirea echipei Dinamo din cantonamentul din Turcia este programată pentru 25 ianuarie.

                                                                                              Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu