marți, 27 ianuarie 2015

Pilula de râs propusă de Mircea Pauşeniuc


Gata cu boieria! De acum și cutremurele vor fi impozitate!

Vești proaste pentru românii care până nu demult se puteau bucura gratis de orice cutremur simțit pe teritoriul țării noastre, în special în zona Vrancei. Conform unui proiect de lege, de la 1 iunie 2015, cutremurile din România nu vor mai fi gratuite, fiecare om care l-a simțit urmând a plăti o taxă către stat!
„Vom instala seismografe în toate județele țării și, când va apare câte un cutremur, acestea îl vor înregistra și emite factura pe numele cetățenilor din acel județ. Factura le va veni prin poștă, acasă, cam ca amenzile de circulație”, a explicat un oficial din cadrul ministerului pentru Fizica Pământului de la București. „Trebuie să înțelegem că seismele sunt printre puținele resurse naturale ale României care nu au fost concesionate firmelor străine. Vom folosi această bogăție națională doar pentru noi”, a declarat premierul Victor Viorel  Ponta într-o conferință de presă.

Propunerea a stârnit, cum era de aștepta, vii discuții pe internet, unde românii s-au arăta destul de revoltați, mai ales în privința calității cutremurelor românești. „De banii ăștia mă duc și iau un cutremur din Germania, second, dar măcar știu că te zgâlțâie cel puțin 10 ani de-acum încolo”, a declarat userul de internet Sergiu B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu