sâmbătă, 19 decembrie 2015

CORUPŢIE LA NIVEL ÎNALT sau NU ?!

                  Michel Platini: “Sunt deja judecat, sunt deja condamnat...”


"Am decis să nu vin în faţa dumneavoastră pentru a da explicaţii dintr-un singur motiv: sunt deja judecat, sunt deja condamnat. Nu eu o spun, ci dumneavoastră, sunt instanţele interne ale FIFA, sunt purtătorii voştri de cuvânt. Astfel, cazul meu este decis (...) Nu mai am încredere în instanţele disciplinare ale FIFA. Şi-au arătat parţialitatea, prejudecăţile, incapacitatea de a respecta confidenţialitatea, prezumţia de nevinovăţie şi dreptul la apărare", se arată în declaraţia preşedintelui UEFA.
Avocatul lui Michel Platini a pledat timp de nouă ore ( ! ), vineri, pentru nevinovăţia francezului. Platini a respins orice acuzaţie de corupţie în cazul primirii a 1,8 milioane de euro în 2011, din partea lui Joseph Blatter, pentru o activitate de consilier încheiată în 2002, fără contract scris.
Joseph Blatter, Michel Platini, care îndeplineşte şi funcţia de vicepreşedinte al FIFA, şi secretarul general Jerome Valcke au fost suspendaţi, la 7 octombrie, pentru 90 de zile, pentru presupuse fapte de corupţie, de Comisia de Etică a forului fotbalistic mondial. Oricum, ceva e putred în fotbalul mondial, nu în Danemarca...


                                                                           Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu