vineri, 31 august 2018

Sorana Cîrstea, ultima româncă aflată în turneul US Open, pe tabloul de simplu, eliminată de „naşa româncelor” Maria Sharapova

Turneul de Grand Slam de la US Open continuă fără nicio reprezentantă a României pe tabloul de simplu. Sorana Cîrstea, ultima româncă rămasă în cursă, a cedat cu 6-2, 7-5 în faţa Mariei Sharapova, într-un meci din turul secund.
 Sorana a reuşit în multe momente să se ridice la nivelul adversarei, dar a ratat momentele importante ale jocului. La începutul primului set, românca a avut şase şanse de break, dar Masha i le-a anulat şi s-a impus cu 6-2.
În actul secund, Cîrstea a fost permanent la conducere şi a rezistat cu brio asaltului venit de dincolo de fileu. Dar numai până la 5-4 şi 30-15 pe propriul servici. Sharapova a încercat să evite un set decisiv şi a atacat. Câteva momente de ezitare ale Soranei au fost suficiente pentru ca rusoaica să răstoarne imediat scorul şi să şi câştige atât setul, dar şi meciul.
 A fost de departe cel mai prost turneu la care au participat româncele şi Marius Copil la el! Măcar să învăţăm ceva din aceste eşecuri...

                                                                                      C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu