marți, 28 august 2018

Zodiile care cred în dragostea adevărată (și cele care sunt sceptice)

Cu siguranță, dragostea există! Fie că este vorba de dragostea de familie, de muncă, dragostea pentru ceva ce te preocupă zilnic, fie ca este vorba de dragostea pentru iubitul tău, cert este că există. Sunt unele semne zodiacale care cred în dragostea adevărată prezentată atât în basme cât și în filme, dar sunt și anumite zodii care se declară total împotriva dragostei.



Pești
Pești sunt militanți ai dragostei adevărate. Peștii cred în orice formă a dragostei: dragoste la prima vedere, iubirea pierdută, suflete pereche. Se încred în dragoste, atunci când o întâlnesc pentru că nu au mai simțit-o înainte pentru mult timp. Ei văd dragostea ca pe o cale în care cineva deschide o ușă pentru altcineva.

Taur
Taurii cred foarte mult în dragoste pentru că mereu încearcă să o împărtășească cu cineva care crede în dragostea pură. Pentru ei, sentimentul dragostei nu are ceva nou, mai ales dacă au fost crescuți într-o familie unde dragostea a fost proeminentă – o dragoste romantică înte părinții lor sau o dragoste familială între frați.

Rac
Racii visează să-și găsească unica dragoste încă de la o vârstă fragedă. El vrea pe cineva care poate împărtăși același tip de dragoste, o persoană care îl poate învăța să împărtășească aceeași dragoste. Pentru Raci, dragostea este un lucru pe care îl întâlnești o singură dată în viață. Lor nu le place să se limiteze în dragoste, nu cred că dacă ar face asta ar dovedi că iubesc cu adevărat. Racul este genul de persoană care îi inspiră și pe alții cu doza mare de iubire care se află în inima lor.

Berbec
Berbecul este unul din semnele zodiacale care crede în dragoste, dar nu mereu este o dragoste dedicată ca a altor semne zodiacale. Berbecul nu este considerat romantic în sensul convențional, dar cu slăbiciunea lui de a păstra lucrurile înflăcărate și pasionale în dormitor, el poate fi considerat o persoană romantică.

Scorpion
Scorpionul este un alt semn zodiacal care crede în dragostea pasională. Lui îi place să fie realist și știe că dragostea există, dar își arată sentimentele mult mai greu. El vrea să fie sigur că persoana de care este îndrăgostit îi va fi alături mereu, nu doar până ce obține ce are nevoie de la el. Este prudent în dragoste.

Leu
Leul crede în dragoste, dar este, de asemenea, o persoană independentă care cunoaște adevărata valoare a iubirii de sine. Deși este un susținător al iubirii de sine, Leul știe cum să transforme dragostea de sine în dragoste pentru cineva. Vrea o iubire mare despre care să vorbească toată lumea, o poveste de iubire de lungă durată, nu o iubire naivă și superficială.

Balanță
Balanța crede în iubirea de basm doar atunci când vine vorba de cărțile de povești. Ea trebuie să muncească mult pentru a-l iubi pe cel de lângă ea mai mult decât se iubește pe sine. Obișnuiește să se pună mereu pe primul loc și are tendința de a uita să aibă grijă de partenerul său.

Săgetător
Săgetătorul își iubește foarte mult propria persoană și nu își face griji cu privire la o posibilă dezamăgire în dragoste. El are nevoie de libertate și preferă să fie “Călărețul singuratic”. Preferă prieteniile de lungă în schimbul relațiilor romantice care îi produc disconfort.

Capricorn
Capricornul vrea să-și întemeieze o familie într-o zi, dar este conștient că dragostea pasională se găsește numai în cărți și în filme. Când se simte complet pregătit pentru a-și găsi marea iubire, va munci intens pentru asta.

Fecioară
Fecioara iubește să fie singură, dar este mereu în căutarea unei posibile relații. Preferă să rămână ancorate în realitate și preferă activități care dau sens vieții lor.

Gemeni
Gemenii nu cred deloc în dragoste. Ei sunt de părere că dragostea îi împinge pe oameni la lucruri nebunești și nu cred în existența dragostei adevărate. Lor le place să se distreze cu o mulțime de parteneri diferiți decât să își petreacă întreaga viață cu unul singur.

Vărsător
Vărsătorul este semnul zodiacal care se declară total împotriva dragostei. El este de părere că dragostea nu este pentru toată lumea, fiind tipul de persoană care iubește singurătatea. Preferă să se îndrăgostească de sine, de muncă sau de viață – nu se aruncă în ceva ce nu poate deveni realitate.


                                                                                          ELLE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu