miercuri, 26 iunie 2013

Cu emoţii, Brazilia merge în finala Cupei Confederaţiilor

Disputată la Belo Horizonte, semifinala dintre Brazilia şi Uruguay nu a fost atât de spectaculoasă pe cât se aştepta lumea, dar a fost extrem de echilibrată.
Uruguayenii au început mai bine partida şi putea deschide scorul în minutul 14 când arbitrul chilian Enrique Zencovich a acordat celeştilor un binemeritat 11 metri. Penaltiul executat de Forlan a fost însă parat de Julio Cesar.
Scorul a fost deschis în schimb de gazde în minutul 41, prin Fred, dupa o acţiune bună a aceluiaşi  Neymar, care meci de meci îi face pe cei de la Barcelona să se bucure pentru transferul realizat.
   Avantajul brazilienilor a durat însă doar până în minutul 48, când Cavani a egalat situaţia pe tabela de marcaj dupa o bâlbâială în careul carioca.
Golul victoriei a venit tocmai în minutul 86, împotriva cursului jocului. A marcat Paulinho cu capul, dupa un corner executat de acelaşi...Neymar.
Brazilia merge astfel în finala mare, unde va da piept cu învingătoarea celei de-a doua semifinale, în care se întâlnesc Italia şi Spania, azi, 27 iunie 2013, de la ora 22:00, în direct la TVR 1. Mulţumim încă o dată televiziunii naţionale pentru spectacolul transmis!
     Au evoluat în formula de început:
BRAZILIA: Julio Cesar - Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Marcelo - Luiz Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred.
Selectioner: Luiz Felipe Scolari.
URUGUAY: Muslera - Maxi Pereira, Godin, Lugano, Caceres - Gonzalez, Arevalo, Rodriguez - Suarez, Forlan, Cavani.
Selectioner: Oscar Tabarez.


                                                                      Gelu DRAGOŞ, membru APS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu