marți, 25 iunie 2013

Lui Gigi Becali i se va ura „La mulţi ani” în penitenciar!

Administrația Penitenciarului Jilava a respins, marți, 25 iunie 2013, cererea avansată de avocații lui George Becali pentru ca acesta să-și poată petrece ziua de naștere alături de familia sa.
Latifundiarul din Pipera a dorit să se afle marți, la aniversarea a 55 de ani, alături de familia sa, pentru 24 de ore, însă cererea sa nu a fost aprobată.
De obicei, aceste solicitări sunt respinse dacă nu se îndeplinește un anumit număr de credit. De asemenea, astfel de permise le sunt acordate persoanelor care se apropie de ispășirea pedepsei.
Aceasta este cea de a doua cerere pe care finanțatorul Stelei o face în scopuri personale. Prima a făcut referire la majoratului fiicei sale și la soluționarea problemelor afecerilor lui. Pentru grațierea lui Becali au intervenit și călugării de pe Muntele Athos, care l-au vizitat la penitenciar, și doresc să se întâlnească și cu președintele Băsescu.
Omul de afaceri execută o pedeapsă de 3 ani de închisoare la Penitenciarul Jilava în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.


                                                                                     c.l.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu