luni, 24 iunie 2013

De ziua patronului ei, Steaua tremură în aşteptarea sentinţei date de UEFA!

Alături de Steaua, la sediul UEFA de la Nyon au fost audiate şi cele două echipe din Turcia, Beşiktaş şi Fenerbahce, iar forul european urmează să publice azi, 25 iunie 2013, o decizie în privinţa excluderii sau păstrării celor trei echipe în ediţia 2013-2014 a cupelor europene.

Turcii de la Fanatik susţin că au aflat verdictul care va fi făcut azi public de UEFA în cazul celor două echipe din "Ţara Semilunei". Se pare că noaptea trecută, UEFA ar fi transmis celor două cluburi decizia luată în scandalurilor de corupţie.

Aceştia spun că Fenerbahce a fost suspendată pentru doi ani din competiţiile europene, în timp ce mai mulţi oficiali ai echipei au fost excluşi din fotbal.

Conform aceleiaşi surse, cei de la Besiktaş au "scăpat" cu un singur an de suspendare din cupele europene, iar antrenorul echipei, Tayfur Havutcu, şi managerul "vulturilor", Serdar Adali, ar fi fost suspendaţi pe viaţă.

Aceste veşti nu sunt tocmai îmbucurătoare pentru stelişti, care aşteaptă la rândul lor verdictul celor de la UEFA, sperând să nu fie excluşi din cupele europene.

Pentru a evolua în Liga Campionilor, Steaua aşteaptă decizia Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA, care a deschis o procedură disciplinară după sentinţa ÎCCJ în dosarul "Valiza". Campioana României riscă excluderea din competiţiile europene ca urmare a cazului de corupţie în care finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Patronul Stelei aşteaptă cu nerăbdare două sentinţe: una în care să fie eliberat din penitenciar de ziua lui şi o alta mult mai importantă pentru microbiştii români, aceea privind excluderea sau nu a Stelei din Liga Campionilor!


                                                                                G.D.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu